Algemeen

Vervolg op 'Paul Blart: Mall Cop' in de maak

Kevin James terug als klunzige, maar succesvolle winkelcentrumbewaker.

door Bram de Groot op 08.01.2014 om 13:40 in Algemeen
Er is een sequel op de box office hit Paul Blart: Mall Cop uit 2009 onderweg. The Hollywood Reporter weet te melden dat Andy Fickman (Parental Guidance, Race to Witch Mountain) in onderhandeling is om de film met Kevin James een tweede deel te geven. Het script wordt - net als bij het eerste deel - geschreven door dezelfde James, samen met Nick Bakay.

In de komedie speelde James de rol van Paul Blart, een bewaker in een overdekt winkelcentrum. Als een georganiseerde bende het winkelcentrum overvalt moet hij in actie komen en alles doen om ze proberen te stoppen.

In 2009 haalde Paul Blart: Mall Cop wereldwijd 183 miljoen dollar op bij een budget van $26 miljoen. De opnames starten in april. Hieronder de trailer:


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MikeyMo

Avatar

Dat dit soort films bijna 200 miljoen ophaalt :?

Blockbuster

Avatar

Vreselijke film! Echt zo'n humor dat alleen in de USA scoort. Kevin James niet leuk, Will Ferrell niet leuk, Adam Sandler niet leuk, Rob Schneider niet leuk, enz.

benjamin

Avatar

Kevin James mag zich ook in het rijtje van Adam Sandler zetten: komieken waar je al haast zeker bent dat hun films niet leuk zijn.

Decepticon

Avatar

MikeyMo "Dat dit soort films bijna 200 miljoen ophaalt :?"
Dat is idd ongelooflijk! Ik schrok zelfs bij de kop van dit artikel. Heeft zo'n slechte comedy het zo goed gedaan? Ik vind Kevin James in The King Of Queens en zijn stand-up comedy heel goed, maar zijn films zijn net zoals de laatsten van Sandler, niet al te best.

AmadeusCho

Avatar

Ik vond de Seth Rogen-versie veel leuker! Geef mij daar maar een sequel van.

NieuwsFilm

meest populair