Video

Aaron Paul leert driften voor 'Need for Speed' (video)

De Breaking Bad-ster lijkt er maar weinig moeilijkheden mee te hebben.

door Bram de Groot op 09.01.2014 om 11:30 in Video
In maart verschijnt Breaking Bad-ster Aaron Paul in de belangrijkste hoofdrol in de gameverfilming Need for Speed van regisseur Scott Waugh (Act of Valor, 2012). Om de opnames te kunnen doorstaan, kreeg Paul vooraf een stevige racecursus. In onderstaande korte featurette zie je hoe soepeltjes hij de parcours aflegde.

Met aanvullende rollen voor Dominic Cooper, Dakota Johnson, Michael Keaton, Scott Mescudi en Imogen Poots moet Need for Speed vanaf 13 maart in de Nederlandse bioscoop draaien.

In Need for Speed speelt Paul een lokale straatracer, die samen met een arrogante zakenman samenwerkt. Maar dan wordt hij verraden door zijn collega en belandt hij in de gevangenis. Nadat hij zijn straf uitgezeten heeft, besluit hij mee te doen aan een race van New York naar Los Angeles. Als zijn oud-partner daarachter komt, zet hij een hoge premie op zijn hoofd. Het gevolg: Paul moet op de vlucht voor andere straatracers, die hem allemaal op de hielen zitten met hun flink opgevoerde auto’s.

Hieronder de trailer:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Deniro

Avatar

Ik vind de trailer niet echt aantrekkelijk. Beetje slechte 'wannabe F&F' Daarnaast blijft Aaron Paul voor mij voorlopig nog gewoon Jesse Pinkman,

NieuwsFilm

meest populair