Eerste plotdetails Woody Allens 'Magic in the Moonlight'

De film zal zich afspelen in Zuid-Frankrijk, in de jaren 1920.

Sony Pictures Classics heeft vandaag aangekondigd dat ze alle Noord-Amerikaanse rechten op de aankomende nieuwe film van Woody Allen, Magic in the Moonlight gekocht heeft. Interessanter is het nieuws dat daarbij komt, over het plot van de film.

Magic in the Moonlight blijkt een romantische komedie te zijn, over een Engelsman wiens hulp ingeroepen wordt om mogelijke oplichterij te ontrafelen. Persoonlijke en professionele complicaties zijn het gevolg. De film speelt zich verder af in het zuiden van Frankrijk in de jaren 1920, tegen de achtergrond van rijke landhuizen in de Côte d’Azur.

De film is geproduceerd door Letty Aronson, Stephen Tenenbaum en Edward Walson, en opgenomen door Darius Khondji. Het productieontwerp is verzorgd door Anne Seibel; allen hebben eerder samengewerkt met Allen.

De castleden zijn ook al bekend: Eileen Atkins, Colin Firth, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater, Simon McBurney, Emma Stone en Jacki Weaver. Wanneer Magic in the Moonlight in Nederland in première gaat is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair