Cast en plot 'The Best Exotic Marigold Hotel 2' bekend

Na het succes van het origineel kon een vervolg niet uitblijven.

The Best Exotic Marigold Hotel was een hit in 2012, en daarom kon een vervolg niet uitblijven. Voor dit vervolg staat John Madden wederom aan het roer, en Ol Parker heeft samen met Madden een scenario geschreven. In een persbericht maakte Fox Searchlight Pictures bekend wie allemaal een rol zullen spelen in de film, en is er een eerste synopsis.

Voor de vervolgfilm keren Judi Dench (Evelyn), Maggie Smith (Muriel), Bill Nighy (Douglas), Dev Patel (Sonny), Celia Imrie (Madge), Ronald Pickup (Norman), Penelope Wilton (Jean), Diana Hardcastle (Carol), Tena Desae (Sunaina) en Lillete Dubey (Mrs. Kapoor) terug. Toevoegingen aan de cast zijn Richard Gere, David Strathairn en Tamsin Greig.

”De film biedt ons de onweerstaanbare mogelijkheid het verhaal voort te zetten. Niet om hetzelfde verhaal nog eens te vertellen, maar om de levens van al deze verschillende personages te verkennen,” vertelde Madden.

The Best Exotic Marigold Hotel 2 toont de uitbreidingsdrang van Sonny. Dat eist meer van zijn tijd dan hij beschikbaar heeft, vooral als je zijn aanstaande huwelijk met Sunaina in het achterhoofd houdt. Sonny heeft ditmaal zijn oog laten vallen op een veelbelovend nieuw gebouw, nu zijn eerste bedrijf, The Best Exotic Marigold Hotel for the Elderly and Beautiful, nog maar één plek vrij heeft, voor niewelingen Guy (Gere) en Lavinia (Greig). Evelyn en Douglas werken nu in Jaipur, en vragen zich af waar hun regelmatige dates toe zullen leiden. Ondertussen proberen Norman en Carol hun weg te vinden in een moeilijke exclusieve relatie, en Madge moet kiezen tussen twee rijke mannen. De enige die lijkt te weten wat het beste is, is Muriel, de nieuwe co-manager van het hotel, die ieders geheimen kent. Terwijl het veeleisende traditionele Indiase huwelijk dichterbij komt, presenteert zich een onverwachte weg voorwaard.

Wanneer de film te zien zal zijn, is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair