Poll

POLL: Jouw favoriete film van 2013!

En wat is volgens jou de slechtste film van afgelopen jaar?

door Bram de Groot op 12.01.2014 om 20:53 in Poll
Een week geleden plaatsten wij, de recensenten en nieuwsposters van FilmTotaal.nl, een overzicht online van de volgens ons beste films van 2013. Via onderstaande POLL kun je nu ook jouw favoriet doorgeven. Daarna volgt ook een POLL over de volgens jou slechtste film van 2013.

Uiteraard is het onmogelijk om een ieders favoriet in onderstaande selectie te plaatsen. Er is gekozen om de top 10 van FilmTotaal aan te vullen met films uit de wereldwijde Box Office Top 10 en een aantal grotere/bekendere titels uit de Rotten Tomatoes Top 100. Om de lijst wat op te vullen zijn er nog eens vijftien extra titels aan toegevoegd, bijvoorbeeld films van buiten onze eigen top 10 en uit de IMDb Top 30 over 2013. Voorwaarde is wederom dat de films in 2013 in de Nederlandse bioscoop in première zijn gegaan.

Succes met stemmen!
Mocht je favoriet er niet tussen zitten, laat een reactie achter!
surveys

Als extra POLL ook nog even een vluchtige blik op de slechtste film van 2013! Hieronder 25 opties. Denk je aan een andere titel, laat een reactie achter.

survey services


71 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Luthron

Avatar

Volgens Filmtotaal is 'Gravity' de beste, maar die staat hier niet bij? :P

Bram

Avatar

Luthron "Volgens Filmtotaal is 'Gravity' de beste, maar die staat hier niet bij? :P"

Gelukkig ben jij er zo snel bij Smiley face. Aangepast, en we beginnen even overnieuw!! Excuus.

tk1989

Avatar

How Baggage Claim niet bij de slechtste film, zal wel zijn omdat ie hier niet in de bios was (maar goed ook). Nja dan maar Paranoia

ValarMorghulis

Avatar

Waarom kan ik bij de poll van slechtste film van 2013 niet kiezen uit films als The Hunger Games ? Want vond dat een beroert slechte film...

jochemb

Avatar

ValarMorghulis "Waarom kan ik bij de poll van slechtste film van 2013 niet kiezen uit films als The Hunger Games ? Want vond dat een beroert slechte film..."


Omdat de film populair is denk ik ?
Ik vind het zelf ook raar dat The Hobbit 2 er niet tussen staat terwijl betere films als Pacific Rim en only god forgives er wel in staan.

Secret1994goesFilm

Avatar

Hey er ontbreekt een topper! The Great Gatsby!
afbeelding

Slechtste film (van wat ik dit jaar heb gezien) staat wel in de 'slechte' lijst: Die Hard 5... grootste teleurstelling

Pete_027

Avatar

Waarom staan bepaalde films zowel in de goede als slechtste lijst met films:? Maak dan 2 gelijke lijsten.

Nog lang niet alle films gezien en een aantal in de lijst met slechtste films wil ik ook niet zien. Bijvoorbeeld een verliefd op ibiza:r

Voor beste film ga ik voor Mud gevolgd door het geweldig Rush.
Slechtste G.I Joe

benjamin

Avatar

Voor beste film ga ik voor Mud: fenomenale film en een aanrader voor wie hem nog niet gezien heeft, Gravity lijkt anders ook wel een grote kanshebber omdat die door veel mensen gezien is en toch overwegend positieve reacties kreeg.

Voor de andere poll moet ik passen: ik zie The Lone Ranger nog steeds als de grootste mislukking die ik heb mogen aanschouwen, maar ik wil de film ook niet onredelijk hard beoordelen. Sommige dingen voel je gewoon en ik twijfel er niet aan dat Movie 43 de echte baggerfilm van het jaar was, maar die heb ik niet gezien en ik zie ook niet direct een goede reden om dat wel te doen. Vraag me wel af wat Elysium in dat rijtje doet: oké, het was geen District 9, maar die kreeg toch over het algemeen goede ontvangst.

jaime91

Avatar

Ik wist niet dat Les Miserable ook meetelde voor 2013, maar in dat geval ga ik niet voor Gravity voor beste film maar dan gaat mijn stem naar Les Miserable.

Slechtste film is A Good Day To Die Hard.

jaime91

Avatar

benjamin "Ik voorspel in ieder geval een heel vertekende uitslag bij slechtste films omdat naar mijn vermoeden veel mensen bepaalde baggerfilms links hebben laten liggen - voorspel dat pakweg Movie 43 of Grown Ups 2 door velen gewoon genegeerd zijn wat hun hier een verdiende zege 'kost'."


Ja ik moet toegeven dat ik expres veel slechte films niet gezien heb dankzij de reviews van Jeremy Jahns, Chris Stuckmann etc. En na wat ik gehoord heb over Movie 43 ben ik ook dolblij dat ik daar mijn tijd niet aan verspild heb. Anders was die vast en zeker op 1 gekomen.

En dat Grown Ups 2 bagger is vind ik niet heel verrassend. Dat is echt zo'n film waarvan je weet dat het troep gaat zijn.

MichaelDouglas

Avatar

Topfilms:
1. Lincoln
2. Behind the Candelabra
3. The Hobbit 2

Slechte films:
1. After Earth!!!!!!!!!

AmadeusCho

Avatar

Ik snap niet waarom de Hobbit zoveel stemmen krijgt, viel niemand de langdradigheid op?

Ik heb op Gravity gestemd!:+

KingKong22

Avatar

UnknowB "Hey er ontbreekt een topper! The Great Gatsby!
afbeelding

Slechtste film (van wat ik dit jaar heb gezien) staat wel in de 'slechte' lijst: Die Hard 5... grootste teleurstelling"Ik was "Gatsby" ook al aan het zoeken in de lijst. Jammer dat die vergeten is! Mooie film!

FilmMaster

Avatar

Van wat ik heb gezien.

Beste film: Django Unchained

Slechtste film: Iron Man 3

tuonra

Avatar

In de categorie "waarom staat deze d'r niet bij?!" wellicht ook "Enough Said" nog te noemen? That is, als favoriete film van 2013 dus..
Ik moet echter nog "Before midnight" gaan zien, waarvan ik hoge verwachtingen heb.

En w.b. slechtste film: er is nou eenmaal zoveel bagger, dat het jezelf tot 1 stem beperken niet eenvoudig is.. ;D Aan de andere kant probeer ik geen slechte films te zien, dus het merendeel op de lijst is mij niet bekend.. Wellicht is "teleurstelling van 2013" een betere vraag voor een poll..?

"All is lost" was iig een grote teleurstelling, terwijl 'ie op veel lijstjes erg hoog staat.

iza

Avatar

Voor mij is de beste film van de afgelopen jaren: La Migliore Offerta - The Best Offer (maar er is geen recensie? en na vele maanden is de film nog steeds niet te zien/krijgen in Nederland?)
afbeelding

Banned

Avatar

Heb nog veel films die aanmerkign komen voor beste film nog niet gezien en vele daarvan staan zelfs niet in de lijst. Dit eerste wat is volgende jou de beste blockubuster van 2013... En serieus The Hobbit Part 2 staat op kop ? Zucht.

benjamin

Avatar

iza "Voor mij is de beste film van de afgelopen jaren: La Migliore Offerta - The Best Offer (maar er is geen recensie? en na vele maanden is de film nog steeds niet te zien/krijgen in Nederland?)"


In België ook maar bijzonder onopgemerkt in de zalen geslopen - vond ik ook nochtans een goede film hoor. Maar met Hoeks in de hoofdrol zou ik toch in Nederland iets meer aandacht verwacht hebben..

wezel

Avatar

Vind het erg lastig om te stemmen. Ook omdat er films bij zitten die eigenlijk al in 2012 uit kwamen. wel in de VS wel te verstaan. Maar films als silver linings playbook, Django en linclon sneeuwen daardoor helemaal onder. En dat is jammer. En dat dit jaar weer gebeuren met o.a. wolf of wallstreet. En dat is jammer. Dat gezegd te hebben.

Is gravity mijn nummer 1. Maar het zit zo dicht bij elkaar. The Hobbit zou ook zomaar mijn nummer 1 kunnen zijn. Of The great Gatsby. En zo zijn er nog wel een paar filmen die er dicht bij in de buurt komen. Ook Elysium vind ik er goed. Snap ook niet wat die film doet in dat andere rijtje bij films zoals Host, one D en Verliefd op Ibiza.

Ben daar voor de host gegaan. Het leek wel idee voor een film maar helaas heel slecht uit gewerkt.

movieboy

Avatar

MAN OF STEEL!!! = best

After earth = worst

Moviemagic

Avatar

Er waren veel slechte films en sommige had ik wel verwacht slecht te zijn. Echter heb ik als slechtste film gekozen voor The Purge. De reden hiervoor is omdat er een gigantische kans lag om een prachtig concept uit te werken. Met goede cast als Headly en Hawke lagen er mogelijkheden. Echter de verwachting was anders uitgekomen. Veel continuefouten, idioten beslissingen, rare twist en ongeloofwaardig einde maakte alles kapot.

Er waren ook veel goede films zoals The Conjuring, Fast & Furious 6, etc, maar ik heb expres een stem uitgebracht op Monsters University.. Hoewel andere ook een stem hadden verdiend heb ik voor een gekozen die weinig waardering geniet hier in de poll, maar toch net zo vermakelijk was.

SciFiFanaat

Avatar

Beste film: Pacific Rim, net iets beter dan Elysium maar moet wel zeggen dat ik Gravity en Hobbit 2 nog steeds moet zien.

Slechtste film: Iron Man 3, al zou de grootste teleurstelling een betere beschrijving zijn.

Mijn allerslechtste bioscoopervaring van dit jaar gaat eigenlijk naar World War Z...maar die staat wonderwel niet in de "slechtste film" lijst of hebben jullie een vergissing gemaakt?

Luthron

Avatar

Mijn favoriet van 2013 is 'Gravity'. Welke de 'beste' is weet ik niet, daarvoor moet ik nog een paar uit de lijst zien.

Uit de lijst van slechtste films (waarvan een paar volgens mij niet eens zo slecht zijn) heb ik er maar twee gezien: 'A Good Day to Die Hard' en 'Iron Man 3'. Die gaat dus naar Die Hard. Die film sloeg echt nergens op. Iron Man viel me nog mee.

JamesBond

Avatar

Mijn favoriet van het jaar ontbreekt... Namelijk 'The Great Gatsby'! Ik heb gestemd op het bijna net zo fenomenale 'Les Misérables' Smiley face

dondeestagb

Avatar

Puur om het acteerwerk en het verhaal kies ik voor prisoners als beste film. Jackman vond ik erg goed, Gyllenhaal ronduit geweldig. Van de films die ik heb gezien in t lijstje slechtste films ga ik toch voor iron man 3. Erg teleurstellend...

horizon

Avatar

Top:
Gravity
Only God Forgives
Frozen
World War Z

Minste:
Elysium
After Earth

benjamin

Avatar

Banned "Dit eerste wat is volgende jou de beste blockubuster van 2013... En serieus The Hobbit Part 2 staat op kop ? Zucht."


Op zich was dat niet een slechte film - vind het al logischer dat dit stemmen pakt dan Man Of Steel dat toch duidelijk steken liet vallen - maar wel jammer dat de polls alweer enkel aanhalen hoe weinig mensen iets anders lijken te kennen dan blockbusters.

bose

Avatar

Jagten? of is die weer van 2012. heb voor Gravity gekozen fenomenaal.
slechtste film duidelijk verliefd op ibiza. ik snap dat sommige films tegenvallen maar Elysium of Iron man 3 waren niet slecht in vergelijking met verliefd op ibiza

horizon

Avatar

Lol, hebben echt al 66 mensen hier de film van one direction g gezien of stemmen ze er vanwege de naam op?

benjamin

Avatar

savagemoviemaniac "Ben het trouwens met de anderen eens dat de films die eigenlijk nog onder 2012 vallen er niet bij horen
"


Daar ben ik het nu eerlijk gezegd niet mee eens, want zo ga je steeds veel topfilms hebben die niet krijgen wat ze verdienen.

PS: Heb jij echt One Direction gezien?

Angelater

Avatar

Gek genoeg zie ik niet veel toppers staan; films die me echt hebben weggeblazen. Maar 'Prisoners' vond ik een hele mooie gemaakte film, dus voor die gegaan.

Als slechtste film 'Spring Breakers', want ik weet niet hoe het me is gelukt, maar zat heel de tijd met mijn hoofd te schudden. :N

jpleon

Avatar

Beetje treurige poll... "Now you see me" was een hele verrassende film, en deze had best bij de "beste poll" gemogen. En niet bij de slechtste...

Nielsgibby10

Avatar

Ik mis white house down bij de slechte. Dat was echt een stuk stront

Rubbert

Avatar

Beste film voor mij was zeker Gravity.

Ik heb niet zozeer een hele slechte film gezien, die probeer ik meestal te vermijden. Maar welke ik zeker vond tegenvallen was Gangster Squad. Slechte opbouw, waardoor de film opeens was afgelopen.

Andere films die ik ook erg goed vond, en vermeldenswaardig vind:

Zero Dark Thirty
Spring Breakers (erg grote verrassing)
Only God Forgives

M0vieFreak

Avatar

UnknowB "Hey er ontbreekt een topper! The Great Gatsby!
afbeelding

Slechtste film (van wat ik dit jaar heb gezien) staat wel in de 'slechte' lijst: Die Hard 5... grootste teleurstelling"


Ik zocht ook al naar The Great Gatsby, beste film van het jaar. Op nr. 2 Django Unchained. :W

WesleyK

Avatar

The Hobbit staat nu ruim bovenaan.
Helaas krijgen de blockbusters veels te veel stemmen...

Jonathancrane

Avatar

Favoriete film staat er eigenlijk niet tussen - The Kings Of Summer, een geweldige kleine film over een groep jongeren die besluiten weg te rennen van huis.

Slechtste Film - A Good Day To Die Hard. Een film die na 10 minuten besloot de hele franchise te verzieken.

Vleeshaak

Avatar

WesleyK "The Hobbit staat nu ruim bovenaan.
Helaas krijgen de blockbusters veels te veel stemmen..."


Wel logisch natuurlijk, die hebben de meeste mensen gezien. The Hobbit is wel een blockbuster die boven aan mag staan van me, ik heb hem met veel plezier bekeken, net als Star Trek Into Darkness. The Master was ook een absolute topper. Over de slechtste kan ik kort zijn. Ik werd gedwongen om Verliefd op Ibiza te kijken, wat een rukfilm.

RogerRabbit

Avatar

De slechtste film van het jaar was naar mijn mening The Marine 3: Homefront. Het is echter logisch dat deze er niet tussen stond.

nicolaas1982

Avatar

Heerlijk al die meningen...
The hobbit 2 en catching fire waren zeker niet de slechtste films, sterker nog ik vond ze beter dan hun voorgangers..
voor mij zijn er een aantal films die ik erg goed vond, maar de film die mij echt heeft verrast was toch Frozen ...
En wat slechte films betreft heb ik een groot aantal niet gekeken nee, maar ik vond G.I. Joe toch wel echt bagger slecht!!!!
Die verdient van mij ook de slechtste film van 2013!

Verder was ik ook echt zwaar verrast door man of steel afgelopen jaar en ook the Wolverine is 1 van mij favorieten...

Wat Nederlandse productie betreft is 'De nieuwe wildernis' voor mij de beste film van 2013!

Goov25

Avatar

Voor mij de beste films:
1. Zero Dark Thirty
2. Django Unchained
3. Spring Breakers

Niet vanwege het eindcijfer, maar in hoeverre ze me verrast hebben.

De slechtste films:
1. Machete Kills
2. A Good Day To Die Hard
3. Grown Ups 2

Hierbij dus weer niet het eindcijfer dat ik gegeven heb, maar in hoeverre ze me teleurgesteld hebben.

sjef

Avatar

Ik heb niet alle films gezien in de poll maar mijn beste film van 2013 is star trek: into darkness.

de film verraste mijn enorm. ik ben nooit een grote fan geweest van de star trek films/series maar de nieuwste 2 films vond ik heel erg gaaf. maar the hobbit 2 vond ik ook erg gaaf maar helaas kan je maar 1x stemmen.

ik wist dat die hard 5 niet zo'n beste film zou worden zoals diverse recensies al zeiden maar toch ben ik gaan kijken uit nieuwsgierigheid omdat ik de die hard films altijd heel aardig hebt gevonden (vooral deel 3) maar deeltje 5 van de die hard series was toch wel heel erg slecht.

Aston

Avatar

iza "Voor mij is de beste film van de afgelopen jaren: La Migliore Offerta - The Best Offer (maar er is geen recensie? en na vele maanden is de film nog steeds niet te zien/krijgen in Nederland?)
afbeelding"

Een goede film met Sylvia Hoeks? Moet ik snel zien dan. Sylvia Hoeks is een hele mooi vrouw. Smiley face

tuonra

Avatar

Aston "Een goede film met Sylvia Hoeks? Moet ik snel zien dan. Sylvia Hoeks is een hele mooi vrouw. Smiley face"


Film net gezien n.a.v. het attenderen door iza, en het is idd een pareltje. Geoffrey Rush acteert wederom ijzersterk, en Sylvia Hoeks blijkt super lenig..! :E

McMurphy

Avatar

The Hobbit fier aan kop?! Zegt voldoende over het grootste gros dat de frontpage passeert... Dat men The Desolation Of Smaug vermakelijk vindt is tot daar aan toe maar zijn/haar beste film van het jaar :|

eltorro

Avatar

Haha, waarom hebben zoveel mensen van filmtotaal "One Direction: This Is Us" gezien. Je weet toch van tevoren naar wat voor film je gaat:P

De beide lijstjes zijn daarnaast een beetje random, waarom bijvoorbeeld Hobbit maar in 1 lijstje staat en andere films in beide lijstjes voorkomen. En die "One Direction" film erin zetten is hetzelfde als een Asylum film er tussen stoppen, je weet dat iedereen hem slecht vindt terwijl uiteindelijk maar 10% misschien hem echt gezien heeft.

Myridonen

Avatar

Captain Phillips
en The Call met Halle Berry als beste film uit 2013

YadMedia

Avatar

McMurphy "The Hobbit fier aan kop?! Zegt voldoende over het grootste gros dat de frontpage passeert... Dat men The Desolation Of Smaug vermakelijk vindt is tot daar aan toe maar zijn/haar beste film van het jaar :|"


100% mee eens Smiley face

SilentF0rce

Avatar

Hmmm.. het kiezen van de slechtste film was toch een beetje vreemd. Ik had een top 5 gemaakt van de slechtste films die ik in 2013 gezien heb en dan zou Machete Kills de eerste in het lijstje zijn die in de poll staat.

Aan de andere kant heb ik films zoals Verliefd op Ibiza bewust niet gezien omdat je van te voren gewoon weet dat die film zo slecht is, dat ik zelfs niet eens mee wil tellen als "bezoeker" zodat ze weer een "gouden film" binnen kan halen.

Anyway, dit was mijn top 5 slechtste films van 2013 (van wat ik heb gezien):

1. Het Bombardement
2. Scary Movie 5
3. The Bling Ring
4. All is Lost
5. Machete 2

McGraig

Avatar

Het zijn wel erg subjectieve lijstjes. Ik vind het erg flauw om sommige films in de lijst van slechte films te zetten terwijl veel filmliefhebbers en recensenten ze wél positief ontvangen hebben. Het geldt voor meerdere titels (sommigen heb ik persoonlijk niet gezien dus het is een observatie) al vind ik Carrie een behoorlijk voorbeeld. Verre van een meesterwerk maar ik vind het een betere prent dan één die het verdient alleen bij het rijtje slechtste films op te duiken

Roeltje

Avatar

De meeste zullen het niet met me eens zijn maar mijn beste film van dit jaar was echt zonder twijfel The Desolation of Smaug! Geweldig vervolg op AUJ!

Spawn999

Avatar

Slechtste film die ik gezien heb is Dracula 3d van Dario Argento. Helaas is dit weer een teleurstelling, Argento moet maar eens met pensioen....

Gigan72

Avatar

De beste van 2013

Pacific Rim
Man of Steel
Evil Dead
Elysium
Star Trek: Into Darkness
Django Unchained
Gravity


Slecht
Iron Man 3
Hobbit 2
A Good Day To Die Hard.

De mega bagger film van 2013 is
After Earth

Gigan72

Avatar

Spawn999 "Slechtste film die ik gezien heb is Dracula 3d van Dario Argento. Helaas is dit weer een teleurstelling, Argento moet maar eens met pensioen...."


Mee eens die is zeker slecht ik heb hem niet eens afgekeken.
Wel jammer van Dario dat die niet meer is wat die geweest is.

B@chelor

Avatar

Beste films: Captain Philips, Gravity, Django
Slechtste film: The Counselor (ben weggelopen uit de zaal...). Great Gatsby eveneens slecht. Had 'm gehuurd, maar vrij snel uitgezet.

patrick_h

Avatar

eltorro "Haha, waarom hebben zoveel mensen van filmtotaal "One Direction: This Is Us" gezien. Je weet toch van tevoren naar wat voor film je gaat:P"
Natuurlijk, naar een Morgan Spurlock-film. :P

Morgan Spurlock weet hoe hij een documentaire met weinig inhoud toch vermakelijk kan maken. Super Size Me was inhoudelijk ongeveer niks waard, maar wel enorm vermakelijk. Dat geldt hier ook weer. De muziek van One Direction boeit me niet, maar de docu is gewoon goed door te komen. Toch begrijp ik nog steeds niet waarom er niet gewoon een echt concertfilm wordt gemaakt, ook bij die Justin Bieber-films, dat is toch veel meer waar de fans op zitten te wachten?

savagemoviemaniac "maar laten we eerlijk zijn,dergelijke films hebben een plek op dvd maar horen toch eigenlijk niet in de bios"
Concertfilm in de bios en dit als bonus op de dvd had me inderdaad logischer geleken. Maar toch, alles is leuker om in de bioscoop te kijken dan op dvd.

benjamin

Avatar

patrick_h "Toch begrijp ik nog steeds niet waarom er niet gewoon een echt concertfilm wordt gemaakt, ook bij die Justin Bieber-films, dat is toch veel meer waar de fans op zitten te wachten?
"


Ook al ben ik geen fan van de artiesten in kwestie, maar dat vraag ik mij ook af: waarom niet gewoon een concert tonen aan de fans (desnoods dan in 3D) in plaats van een reclamespotje van anderhalf uur.

starbass

Avatar

Wel weer een waardeloze poll dat de twee lijstjes niet gelijk zijn..

Ik nog lang niet alle films gezien, maar Kickass 2 hoort wat mij betreft toch wel bij de toppers van het afgelopen jaar en ook Elysium was zeker niet slecht.

Zeer goed:
Django Unchained
The World's End
Man of Steel
The Hobbit: The Desolation of Smaug
Monsters University
Star Trek Into Darkness
Iron Man 3

goed:
Elysium
Despicable Me 2
Pacific Rim

redelijk:
Now You See Me
World War Z

Meer van verwacht:
A Good Day to Die Hard
After Earth

slecht:
G.I. Joe: Retaliation

thehungergames

Avatar

Je gaat me niet vertellen dat de hobbit dit gaat winnen?!
Zat betere films. Lord of the rings was niet een blockbuster, maar the hobbit toch echt wel. Ik gun het films als django en prisoners veel meer

Blockbuster

Avatar

Tja, wat is slecht. Waar veel op werd gestemd (zoals verwacht): A Good Day To Die Hard, After Earth, The Lone ranger. Cliché... Zijn prima thuisfilmpjes. Mss stemt men daarop omdat ze er meer van verwachtten.

Verliefd Op Ibiza is mijn keuze, da's echt bagger. Maar de grootste rommel die ik vorig jaar zag is Scary Movie V. Dat die er niet bij staat, of is dat 2012?

Beste film is imo Fast & Furious 6. Top amusement van de bovenste plank.

patrick_h

Avatar

thehungergames "Je gaat me niet vertellen dat de hobbit dit gaat winnen?!"
Vreemd, de best bezochte film van het jaar blijkt de populairste te zijn. Wie had dat gedacht... :}

Lord of the rings was niet een blockbuster,
:B

Spider-fan

Avatar

'Oz the Great and Powerful' was toch wel mijn favoriet. Als je had gezegd dat ie van Burton was in plaats van Raimi had ik het ook geloofd, trouwens. Raimi doet Burton beter dan Burton, want eerlijk gezegd is ie nog wel een fractie beter dan 'Alice in Wonderland'.

Het is een risico een film die direct refereert aan een absolute filmklassieker, maar hij blijft wonderwel overeind.

Grappig trouwens: op IMDb hebben Alice en Oz allebei precies een 6.5. Toch echt een soort tweelingfilms dus. :E

'Carrie' vond ik het minst. Volledig overbodig, met als enig pluspunt dat ie je het origineel alleen maar nóg meer doet waarderen.

Deniro

Avatar

Beste: Django Slechtste: The Purge

Decepticon

Avatar

Blockbuster "Tja, wat is slecht. Waar veel op werd gestemd (zoals verwacht): A Good Day To Die Hard, After Earth, The Lone ranger. Cliché... Zijn prima thuisfilmpjes. Mss stemt men daarop omdat ze er meer van verwachtten."
Dat denk ik ook, maar velen zullen hem ook echt slecht vinden.

Maar er zijn er hier veel die niet snappen hoe je op een poll moet stemmen. Er wordt gevraagd wat de favoriete en slechte films zijn van de stemmers. NIET de meest verrassende en meest teleurstellende.
Ook stemmen veel mensen op een andere film, die ze ook goed vonden, omdat ze denken(weten) dat een bepaalde blockbuster het toch gaat winnen. Als jij die blockbuster ook toevalig het beste vind, moet je daar op stemmen, niet op een andere. En toch stemmen mensen op die manier.

Ik heb nog een aantal films niet gezien en bepaalde films hoef ik gewoon niet te zien, zoals hier genoemd wordt, The Marine 3. Als tiener wilde ik zulke films nog wel zien, maar zulk soort films kijk ik nu niet eens meer. Grown Ups 2 heb ik nog niet gezien, maar ik wil vanwege de komieken toch een kans geven om te beoordelen.

Maar Movie 43 is de slechtste die ik gezien heb. Die leek me leuk, vanwege alle grote sterren er in, maar wat is die film slecht (gemaakt) zeg. Spring Breakers vind ik bijna net zo slecht.
De beste film vond ik afgelopen jaar Man of Steel, maar het was wel heel moeilijk kiezen.

Maar zoals een paar mensen al aanhalen, FT faalt wederom met een nieuwe poll dit jaar. Er missen zoveel titels in deze lijsten, die men goed vind, titels met bepaalde grote acteurs.
Of, maak 2 gelijke lijstjes, of maak 2 lijstjes met alle bioscooptitels van 2013. Of maak 2 lijstjes aan de hand van eigen recensies en bepaal aan de hand van de recensies in welke lijst ze moeten staan.

Decepticon

Avatar

B@chelor "Beste films: Captain Philips, Gravity, Django
Slechtste film: The Counselor (ben weggelopen uit de zaal...). Great Gatsby eveneens slecht. Had 'm gehuurd, maar vrij snel uitgezet."
Das ook zonde van je geld B@chie. ;)
Ik vind hem ook niet al te best, maar een film met DiCrapio kijk ik altijd af.

JamesBond

Avatar

B@chelor "Beste films: Captain Philips, Gravity, Django
Slechtste film: The Counselor (ben weggelopen uit de zaal...). Great Gatsby eveneens slecht. Had 'm gehuurd, maar vrij snel uitgezet."


Wat vond je zo slecht aan 'The Great Gatsby'?

Gigan72

Avatar

thehungergames " Lord of the rings was niet een blockbuster,"

Are you kidding me?

NWRfan

Avatar

Beste films van 2013 imo
1. Only God Forgives
2. Django Unchained
3. Prisoners
4. The Place Beyond the Pines
5. Rush

Moet er wel bij zeggen dat ik Mud, Inside Llewyn Davis en The Master nog niet heb gezien

Andere zeer sterke, memorabele films:
The Grandmaster, Stoker, La Grande Bellezza en Now You See Me (Hoezo staat die in lijstje slechtste films?)

En dan de slechtste..:
1. Movie 43 (mag niet eens de titel 'film' dragen, geen enkel goed woord voor dit stukje rotzooi)
2. The Counselor
3. A Good day to die hard

B@chelor

Avatar

Decepticon "Das ook zonde van je geld B@chie. ;)
Ik vind hem ook niet al te best, maar een film met DiCrapio kijk ik altijd af."
Voor de bios heb ik gelukkig een PUC. The great Gatsby is idd weggegooid geld.

JamesBond "Wat vond je zo slecht aan 'The Great Gatsby'?"
Ik weet niet. Ik kwam er gewoon niet in. Visueel wel okay, maar de film deed me na 30-40min niks. Dus maar uitgezet.

NieuwsFilm

meest populair