Jason Mamoa ontkent 'Batman vs. Superman' geruchten

Nu zou Josh Holloway mogelijk een rol spelen in de film.

IGN sprak met Jason Momoa, die inging op de recente geruchten rond zijn casting in Batman vs. Superman. Hij vertelde dat die verhalen slechts geruchten waren. ”Het zijn maar geruchten,” aldus Momoa. ”Ik wil iets geweldigs vertellen, maar ik kan niet reageren op geruchten. Het is vlijend. Maar ik houd me er niet mee bezig.”

”Misschien is dit ook hoe het uitkwam: Iemand zei ‘Je zou hierin moeten zitten!’ en dat ik toen gezegd heb: ‘Ja dat zou geweldig zijn!’ en dat iemand het toen opgepikt heeft,” ging Momoa verder.

Met deze ontkrachting van eerdere geruchten, is er natuurlijk weer meteen plaats voor nieuwe verhalen. Josh Holloway zou nu mogelijk een rol spelen in de film, meldt CBM. De website weet niet zeker welke rol hij mogelijk speelt, maar speculeert dat het de rol van Aquaman betreft.

Binnenkort kunnen we de eerste echte nieuwsberichten over de film verwachten. Als alles volgens planning gaat, zullen in februari de opnames van de film van start gaan. Enkel de hoofdrollen zijn pas bekend. Henry Cavill speelt wederom de rol van Superman, Ben Affleck is de nieuwe Batman, Gal Gadot Wonder Woman en Amy Adams wederom Lois Lane.

De door Zack Snyder geregisseerde film gaat op 16 juli 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair