Algemeen

Nick Nolte speelt een rol in 'Noah'

Hij vervangt Mark Magolis in de film.

door Jim Pedd op 15.01.2014 om 08:00 in Algemeen
Je zou denken dat alle castleden al verzameld zijn voor Darren Aronofskys Noah, de big budget Bijbel-film. Toch liet de regisseur via Twitter weten nog gauw Nick Nolte aan de cast van zijn film toegevoegd te hebben. Nolte speelt de rol van watcher samyaza, een rol die eerder weggelegd was voor Mark Margolis.

In de film spelen Russell Crowe, Emma Watson, Jennifer Connolly, Anthony Hopkins, Logan Lerman en Ray Winstone, het Bijbelse verhaal van de zondvloed na. Noah gaat in april in première.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Ik dacht dat de film al klaar was

Sleepkills

Avatar

Mijn God, wat ziet die vent er uit.

Timothy

Avatar

Waarschijnlijk een stemrol?

RogerRabbit

Avatar

Wat een verschrikkelijke keuze. Ik vind het persoonlijk een van de slechtste blockbuster acteurs ooit. Nogmaals, dat is mijn persoonlijke mening. Tevens heeft hij zijn stem tegenwoordig zo verkakt dat hij niet eens meer fatsoenlijk emotie kan uitstralen omdat hij altijd naar lucht zit te happen.

Daarnaast begrijp ik ook niet waarom ze Mark Margolis eruit hebben geknikkerd. Die man heeft een rol gehad in elke film van Darren Aronofsky.

benjamin

Avatar

Timothy "Waarschijnlijk een stemrol?"


Ziet er ook eerder zo'n studio uit op de foto - en anders zou het wel heel laat zijn.

B@chelor

Avatar

Ach...wat ziet die man er uit.

Angelater

Avatar

Een stem rol, hm... Ironisch, aangezien vele mensen zich altijd ergeren aan zijn gemompel de laatste tijd. Zoals in 'Luck'.

Steve-O

Avatar

Misschien pakte het niet helemaal uit met Mark? Zeer merkwaardig, hij werk vaak samen met Aronofsky… Nick Nolte is ook niet verkeerd natuurlijk maar ik denk dat hij zijn beste tijd gehad heeft. En kijk hem eens blij zijn, wat een enthousiasme :9

Perrysh

Avatar

Is Mark Margolis over de vrouw van Aranofsky heen geweest ofzo dat hij zo laat nog vervangen wordt? Verder wel benieuwd naar deze film. Zeer nieuwsgierig of ze één van de meest ongeloofwaardige sprookjesverhalen ooit kunnen verfilmen zonder op de lachspieren te werken.

YOLO

Avatar

Perrysh "Is Mark Margolis over de vrouw van Aranofsky heen geweest ofzo dat hij zo laat nog vervangen wordt? "
Zijn ex Rachel Weisz heeft iig al een veeg gekregen van Daniel Graig.

Hoe dan ook Darren Aronofsky is een overschatte regisseur die behoorlijk de weg is kwijtgeraakt, dus zo'n Noah verfilming past precies bij hem.

NieuwsFilm