Mogelijk geen Jason Voorhees in 'Friday the 13th' reboot

Het personage was tot nu toe altijd te zien in films van de franchise.

Met het nieuws dat Friday the 13th in 2015 een reboot zou krijgen, kwamen ook geruchten dat het een found footage film zou worden. Die zou dan draaien om Jason Voorhees, die zijn dood zou wreken op een groepje tieners aan het Camp Crystal meer. Nu komt het bericht van producent Brad Fuller dat Jason Voorhees mogelijk helemaal geen rol zal spelen in de film. Dat is opmerkelijk, want tot nu toe was het personage altijd te zien in films uit de franchise. Soms slechts met een cameo, maar hij was er altijd.

CraveOnline kreeg de regisseur te spreken en vroeg hem of Derek Mears, die in 2009 de rol van Jason speelde, weer terugkeert om het hockeymasker te dragen. Daarop antwoordde Fuller als volgt:

“Ik weet niet of Jason een rol krijgt in de film. Dus ik weet ook niet welke Jason we krijgen. Maar ik kan je dit vertellen: Ik houd van Derek Mears, ik houd ervan om met hem samen te werken en hij is een droom, dus om weer met hem samen te werken zou geweldig zijn,” aldus Fuller.

Verder vertelde Fuller dat, mocht Jason Voorhees in de film voorkomen, ze Derek Mears zullen casten. Ook ontkende hij de found footage geruchten niet. Hij vertelde simpelweg dat er nog geen keuze gemaakt was over hoe de film eruit zou komen te zien.

De Friday the 13th reboot gaat in de loop van 2015 in première.



NieuwsFilm

meest populair