Quentin Tarantino blaast nieuwe film 'The Hateful Eight'af

Het scenario was gelekt, en dus heeft hij er geen zin meer in.

Slechts een paar dagen nadat Quentin Tarantino aankondigde dat zijn volgende project de titel The Hateful Eight mee zou krijgen, heeft hij besloten het project voor onbepaalde tijd stop te zetten. ”Ik ben erg, erg depressief,” stelt Tarantino.

”Ik had het scenario af, een eerste versie, en de intentie om volgende winter, over een jaar dus, op te nemen. Ik gaf het scenario aan zes mensen en nu blijkt het gelekt te zijn,” vertelde hij aan Deadline. Zijn intentie is om het scenario niet te verfilmen, maar mogelijk als boek uit te geven.

”Ik ga het publiceren,” aldus Tarantino. Hij heeft deze week meetings met enkele uitgeverijen, om het scenario in de vorm van een boek uit te geven. ”Ik gaf het aan zes mensen en als ik hen niet kan vertrouwen, dan wil ik het niet maken. Ik publiceer het. Ik ben er klaar mee.”

Tarantino vertelde verder dat hij het scenario aan drie acteurs liet zien: Michael Madsen, Bruce Dern en Tim Roth. Zij zouden het mogelijk aan hun agent hebben laten zien. Toch zegt Tarantino er zeker van te zijn dat Roth niet achter het lek zit. Zijn vermoeden is dat agentschap CAA, dat Dern vertegenwoordigt, er wel achter zit. CAA ontkent dat overigens.

Desondanks koestert Tarantino geen wraakgevoelens tegen Dern. Hij wil hem in een ander project een rolletje geven. ”Ik ga verder met een ander project. Ik heb er nog minstens tien liggen.”



NieuwsFilm

meest populair