Algemeen

Fraaie fan-made teaserposter 'Fast & Furious 7'

Een FF-fan weet een uiterst geschikt affiche te ontwerpen!

door Bram de Groot op 22.01.2014 om 00:52 in Algemeen
Met de tagline 'This is where roads part.' op de eerste teaserposter van Fast & Furious 7 wordt er uiteraard een verwijzing gemaakt naar het tragische overlijden van hoofdrolspeler Paul Walker eind verleden jaar. Maar mogelijk wordt er zelfs ook gehint naar dat dit het laatste deel is in de succesvolle Fast & Furious-franchise, waarvan Walker - samen met Vin Diesel - het bekendste gezicht was.

Daarnaast is het ook gewoon een fraaie poster, aangezien via de tweede snelle bolides samen een zeven vormen. Onlangs werd bekend dat dat het zevende en dus mogelijk laatste deel werd uitgesteld naar april 2015. De poster werd getweet door Diesel.

UPDATE: Dit blijkt een fan-made poster te zien. Ook het Twitter account zou fake zijn. Maar toch, het blijft een nette poster...
16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ja dat is idd een coole poster. Ik denk dat het verwijst naar dat de wegen van Brian en Dom scheiden in/na dit 7e deel en dat ze alsnog door kunnen gaan met Dom in deel 8.

Muufley

Avatar

Mooie poster.

Boromir

Avatar

Hele mooie poster ja. Ik denk ook dat het de laatste film in de reeks wordt.

En ter informatie: Vin Diesel heeft helemaal geen Twitter. Hij heeft alleen een Facebook pagina waarop hij dingen zet, en die is hier te vinden. Nu ik eraan denk... Het zou ook weleens een fanmade poster kunnen zijn.

michaelbay

Avatar

Heb de trailer van need for speed nog een keer bekeken en die gaan het stokje rustig overnemen. zag er zeer goed uit. Heel indrukwekkende trailer mijns inziens. Verder heb ik Aaron Paul hoger staan dan wijlen Paul Walker om eerlijk te zijn...

Muufley

Avatar

michaelbay "heb de trailer van need for speed nog een keer bekeken en die gaan het stokje rustig overnemen. zag er zeer goed uit. Heel indrukwekkende trailer mijns inziens. Verder heb ik Aaron Paul hoger staan dan wijlen Paul Walker om eerlijk te zijn..."


Hoe is dat daar? In wonderland waar jij nu blijkbaar zit. Je zal wel zien die film zal weinig indruk maken en "Jesse Pinkman" ook al niet. Vond de trailer al niets indrukwekkend...misschien eerder lachwekkend. Mensen houden helemaal niet van filmklonen zoals dit vehicle en die Aaron Paul denkt waarschijnlijk dat ie ineens een filmster is.

Ereptile

Avatar

Hele mooie poster! K vind het creatief hoe ze die 7 er in hebben verwerkt Smiley face

Rich Art

Avatar

Ik zie Lucas Black ook nog wel in rang stijgen, mocht er een volgende film in de franchise komen...

YOLO

Avatar

Mooie teaserposter T+)

Boromir "
En ter informatie: Vin Diesel heeft helemaal geen Twitter. Hij heeft alleen een Facebook pagina waarop hij dingen zet, en die is hier te vinden. Nu ik eraan denk... Het zou ook weleens een fanmade poster kunnen zijn."
Schijnbaar heeft Vin een kloon die zijn Twitter account beheert. :P

Secret1994goesFilm

Avatar

Mooie poster Smiley face
Zijn het nu eigenlijk de typische auto's van Brain en Dom? Want ik twijfel een beetje bij die auto van Brain, die is inderdaad blauw,maar ziet er zo uit?

Goov25

Avatar

UnknowB "Mooie poster Smiley face
Zijn het nu eigenlijk de typische auto's van Brain en Dom? Want ik twijfel een beetje bij die auto van Brain, die is inderdaad blauw,maar ziet er zo uit?"


Nee, dat is zeker niet Brians Nissan GTR.

Expendable

Avatar

Mooie poster inderdaad. Ik denk ook dat het de laatste deel gaat worden in de franchise. Zolang ze maar zoveel mogelijk opgenomen beeldmateriaal van Paul Walker erin zetten. Hij had immers wel de helft van zijn opnames achter de rug.

benjamin

Avatar

Muufley "Aaron Paul denkt waarschijnlijk dat ie ineens een filmster is."


En waarom niet? Het is een uitstekende acteur met inderdaad meer talent dan 'filmsterren' als Walker, dus zou hij toch zeker ook met het juiste materiaal goede dingen kunnen tonen.

Decepticon

Avatar

benjamin "En waarom niet? Het is een uitstekende acteur met inderdaad meer talent dan 'filmsterren' als Walker, dus zou hij toch zeker ook met het juiste materiaal goede dingen kunnen tonen."
Ik heb bar weinig werk van hem gezien, dus ik kan niet echt over hem oordelen, maar het is wel jammer dat hij dit dan doet via een kloonfilm als Need For Speed.

Decepticon

Avatar

Goov25 "Nee, dat is zeker niet Brians Nissan GTR."
Dat vind ik ook wat vreemd. Wel een US muscle car voor Dom, maar ik kan er niet uit komen wat voor auto die onderste is, die hoogstwaarschijnlijk Brian's auto wel moet voorstellen. Waarom kiezen ze niet gewoon voor een Nissan GTR?

JamesBond

Avatar

Stijlvolle poster Smiley face

Glennekeeeee

Avatar

Decepticon "Dat vind ik ook wat vreemd. Wel een US muscle car voor Dom, maar ik kan er niet uit komen wat voor auto die onderste is, die hoogstwaarschijnlijk Brian's auto wel moet voorstellen. Waarom kiezen ze niet gewoon voor een Nissan GTR?"


Omdat het fanmade is en die persoon die auto niet zal gevonden hebben om die poster te maken zeker...

NieuwsFilm

meest populair