Verhaal geannuleerde Tarantino-film 'The Hateful Eight' bekend

De film komt er niet meer, maar dan kunnen we alsnog naar het verhaal kijken!

Quentin Tarantino heeft zijn geplande nieuwe project The Hateful Eight al afgeblazen wegens het lekken van het scenario, en werkt naar eigen zeggen al aan iets anders. The Wrap heeft ondertussen de hand weten te leggen op het scenario, en geeft enkele details over het plot van de film, en acteurs die er mogelijk rollen in hadden gespeeld.

We wisten al dat hij specifiek voor Christoph Waltz een rol had gepland, maar ook voor Samuel L. Jackson, Michael Madsen en Bruce Dern waren rollen gepland.

De film zou in vijf hoofdstukken onderverdeeld zijn, en twee grote settings hebben. De ene is een postkoets, en de ander een garenwinkel. Het verhaal draait om een groep premiejagers (gespeeld door Michael Madsen en Sam Jackson), die het kleine stadje Red Rock plunderen. In een garenwinkeltje schuilen ze voor een storm.

Het winkeltje is overgenomen door een generaal van de Confederatie (mogelijk Bruce Dern), een vermeende beul, een Fransman met de naam Bob en een cowboy die luistert naar de naam Joe Gage. De ego’s van de groepen botsen uiteraard, met als gevolg een bloederige stand-off in de typische stijl van Tarantino.

De intentie van Tarantino was verder om de film op 70mm op te nemen, waardoor de film ook de sfeer van westerns zou krijgen. Op dit moment lijkt de kans klein dat Tarantino het project naar het witte doek brengt. Zelf gaf hij aan in gesprek te zijn met uitgeverijen om het verhaal in boekvorm uit te brengen.

NieuwsFilm

meest populair