Chris Pratt bevestigt rol in 'Jurassic World'

Hij speelt naar verluidt een ex-militair.

Op de rode loper van de Golden Globes liet Ron Howard weten dat Chris Pratt zich bij de cast van Jurassic World gevoegd had. Een echte bevestiging was dat uiteraard nog niet, maar die is nu wel binnen, van Pratt zelf.

”Ik heb er echt zin in,” vertelde Pratt. Hij noemde de eerste film zijn ”Star Wars”. Pratt had het over Jurassic World toen hij op promotietour voor The Lego Movie ging. ”Voor mij, was Jurassic Park min of meer mijn Star Wars. Ik stond in de rij van het theater, en zag het op de openingsavond.”

”Ik heb elk vervolg gezien, en alle films meerdere keren bekeken. Het was mijn eerste echte grote film. Ik denk dat ik 13 of 14 was toen de film uitkwam. Dus het is erg belangrijk voor me om daar deel van te mogen uitmaken. Vooral ook de rol die ik ga spelen. Ik heb er zin in!” besloot Pratt zijn verhaal.

Details over Jurassic World zijn schaars. De film speelt zich 22 jaar na de gebeurtenissen in Jurassic Park af, met een nieuwe cast van verhalen. Regisseur Colin Trevorrow hintte er al naar dat de film zich af zal spelen op Isla Nubar. Pratt speelt naar verluidt een ex-militair in de film.

Jurassic World draait vanaf 11 juni 2015 in de bioscopen. Naast Pratt spelen ook Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins en Nick Robinson rollen in de film.



NieuwsFilm

meest populair