Algemeen

Nieuwe film M. Night Shyamalan: 'Labor of Love' mét Bruce Willis

De bekritiseerde regisseur gaat weer voor een kleinere film.

door Bram de Groot op 29.01.2014 om 22:20 in Algemeen
Filmmaker M. Night Shyamalan gaat aan de slag met de film Labor of Love, gebaseerd op een van zijn eerste scripts die hij in 1993 verkocht aan 20th Century Fox. Night Shyamalan zou de filmrechten binnenkort terugkopen en volgens Deadline zou Bruce Willis de hoofdrol moeten gaan spelen.

Willis was te zien in Night Shyamalans kaskrakers The Sixth Sense (1999) en Unbreakable (2000). In de nieuwe samenwerking zal Willis een boekenwinkeleigenaar spelen die zijn vrouw op tragische wijze verliest. Om zijn liefde voor haar te bewijzen besluit hij dwars door Amerika te lopen.

De opnames moeten in september starten, waardoor het goed mogelijk is dat het drama eind 2015 in de bioscoop te zien is.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Ik heb eigenlijk geen vertrouwen in deze man... 'Signs' vond ik erg goed, en 'Unbreakable' was ook aardig, maar The Last Airbender' was prut... Maar, wie weet lukt het hem om een weer een goede film te maken...

benjamin

Avatar

Ik heb zo'n vreemd gevoel met deze man: z'n films de laatste tijd zijn niet goed, maar hij heeft het ten minste al wel eens klaargespeeld, wat je van anderen niet kunt zeggen. We zitten in een tijd van miraculeuze comebacks met Affleck en McConaughey, dus wie weet vindt hij ook terug z'n vorm.

movieboy

Avatar

JamesBond "Ik heb eigenlijk geen vertrouwen in deze man... 'Signs' vond ik erg goed, en 'Unbreakable' was ook aardig, maar The Last Airbender' was prut... Maar, wie weet lukt het hem om een weer een goede film te maken..."


the last airbender was idd prut maar after earth was de meest zielige pure brol dat ik ooit gezien heb. Alle vertrouwen in deze reggiseur is kwijt.

Ed Crane

Avatar

benjamin "Ik heb zo'n vreemd gevoel met deze man: z'n films de laatste tijd zijn niet goed, maar hij heeft het ten minste al wel eens klaargespeeld, wat je van anderen niet kunt zeggen."


:? Je kunt toch met niet al te veel moeite een waslijst regisseurs noemen die even goede/ veel betere films afgeleverd hebben dan de betere van M-Night?

benjamin

Avatar

Ed Crane ":? Je kunt toch met niet al te veel moeite een waslijst regisseurs noemen die even goede/ veel betere films afgeleverd hebben dan de betere van M-Night?"


Dat is ook wel waar, maar toch zijn de films toen hij bekend begon te worden zeker niet slecht te noemen...

Frietgezicht

Avatar

Willis en Shyamalan. Gouden combi. De beste acteerprestaties heeft Willis maybe onder deze regie van deze man 2 keer neergezet.
Ook de 2 beste van Shyma.
Beide nu weinig soeps.
Afwachten of ze elkaar uit t slop kenne trekken of dat 3 maal scheepsrecht is.

Ik heb er geen vertrouwen in.

Paranoid

Avatar

Shyamalan die de laatste 10 jaar geen goede film meer heeft uitgebracht en Bruce Willis die tegenwoordig alles pakt wat hij pakken kan. Geen film om op je kalender te zetten.

horizon

Avatar

Tja,
Sixth Sense was super
Unbreakable, Signs waren goed.
The Happening ok (zo ontzettend jammer van dat stuk op het eind met die oude vrouw.

After Earth was inderdaad matig (terwijl er heel veel rijkdom in het grote verhaal op de achtergrond zat).

Airbender, Lady in the Lake & The Village niet gezien.

Pete_027

Avatar

Beidde al over de houdsbaarheidsdatum heen.

Gigan72

Avatar

De nieuwe flop van mr Shyamalan

Expendable

Avatar

Ben eigenlijk wel benieuwd naar hun nieuwe samenwerking, maar inderdaad geen hoge verwachtingen.

starbass

Avatar

Ach mensen praten elkaar graag na en geven graag af op hem, maar zo slecht is is zijn werk ook weer niet..

Sixth Sense en Unbreakable zijn super
Sign vond ik persoonlijk niets aan
The Village en Lady in the water zijn ook erg goed, ze worden alleen vaak afgekraakt
The Happening heb ik nooit helemaal gezien, alleen wat stukjes, maar niet echt onder de indruk
Airbender vond ik wel goed en erg meevallen (afgaande op de eerdere geruchten), op sommige stukken is het bijna een 1 op 1 copy van de tv serie. Ik zou graag de beoogde vervolgen nog willen zien.

"After Earth was inderdaad matig (terwijl er heel veel rijkdom in het grote verhaal op de achtergrond zat)." eens

Frietgezicht

Avatar

^ Jou praat ik zeker niet ma. Signs is juist goed en LitW slecht en Airbender bagger. Zie je nou dat niet iedereen elkaar napraat?

Ed Crane

Avatar

Signs goéd :?

Angelater

Avatar

Kan eigenlijk enkel 'Signs' waarderen, de rest ben ik niet zo bekend mee of is van een laag niveau. Lastig.

M0vieFreak

Avatar

De enige slechte film van hem is Last Airbender.

JamesBond

Avatar

Moet trouwens zeggen dat 'Unbreakable' mij best teleurstelde... Ik dacht echt dat het een hele goede film zou zijn, maar er gebeurde eigenlijk niks in die film... Een gast komt erachter dat hij een superheld is, maar verder gebeurt er niks. Op Netflix staat er "actie/thriller" maar ten eerste zat er geen actie in de film, en ten tweede was ie niet spannend... Als drama was die nog wel aardig, maar voor de rest vond ik er weinig aan. Het einde vond ik dan wel weer erg goed! Smiley face

En 'The Last Airbender' een meevaller? Laat me niet lachen... Ik ben groot fan van de serie, maar de film was zo ontzettend slecht! De film had behalve de naam niks te maken met de serie... Alles was een slap aftreksel van de serie...

starbass

Avatar

JamesBond "
Ik ben groot fan van de serie, maar de film was zo ontzettend slecht! De film had behalve de naam niks te maken met de serie... Alles was een slap aftreksel van de serie..."


Kijk dan nog eens aanval scnenes bij de waterbenders in zowel de serie als de film, die komen voor een groot deel overeen.

NieuwsFilm

meest populair