Wist je dat: J.K. Rowling een relatie van Harry en Hermione wilde?

Ze heeft spijt van haar beslissing om van Ron en Hermione een stelletje te maken.



Fans van de Harry Potter franchise zullen het allemaal wel weten. Lange tijd leek het erop dat Harry (Daniel Radcliffe) en Hermione (Emma Watson) uiteindelijk samen zouden komen en trouwen. Maar in plaats daarvan besloot schrijfster J.K. Rowling Ron (Rupert Grint) en Hermione samen te brengen. Daar blijkt ze nu spijt van te hebben.

Voor een special nummer van Wonderland magazine mocht Emma Watson de schrijfster interviewen, en in daarin vertelde de schrijfster het volgende. ”Dat Hermione met Ron eindigde had weinig te maken met literatuur. Ik wilde me aan de verhaallijn houden die ik in het begin bedacht had. En dat spijt me. Ik kan de woedende fans nu al horen, maar als ik echt eerlijk ben, nu heb ik er een beter perspectief op. Het was een keuze die ik om persoonlijke redenen maakte, dus niet gebaseerd op geloofwaardigheid. Breek ik harten nu ik dit zeg? Ik hoop van niet.”

Overigens was Watson het daar ook mee eens: ”Ik denk dat er fans zijn die zich ook afvragen of Ron haar wel echt gelukkig had kunnen maken.” Waarop Rowling toevoegde dat de twee uiteindelijk waarschijnlijk relatietherapie nodig zouden hebben.

Wat vinden jullie? Zou het beter zijn geweest als Harry en Hermione uiteindelijk een relatie kregen?

NieuwsFilm

meest populair