Algemeen

Opnieuw samenwerking Leonardo DiCaprio en Jonah Hill

Ze spelen in een film over de bomaanslag voorafgaand aan de Olympische Spelen in Atlanta in 1996.

door Bram de Groot op 05.02.2014 om 11:17 in Algemeen
De acteurs Leonardo DiCaprio en Jonah Hill zijn beiden voor een Oscar genomineerd voor hun rol in Martin Scorseses The Wolf of Wall Street en zien heil in een nieuwe samenwerking. Volgens Deadline hebben ze getekend voor een film over de beveiligingsagent Richard Jewell, die in 1996 werd beschuldigd van de bomaanslag voorafgaand aan de Olympische Spelen in Atlanta.

Hill zal de rol gaan spelen van Jewell en DiCaprio heeft getekend voor de rol van zijn advocaat. Het Vanity Fair-artikel "American Nightmare: The Ballad of Richard Jewell" van Marie Brenner zou centraal moeten staan in het waargebeurde verhaal.

Jewell ontdekte vlak voor de aanslag de tas met de bom en werd in het begin gezien als een held, aangezien hij vele levens heeft gered. Vlak daarna werd hij echter verdachte en werd hij voor vier maanden aangezien voor terrorist. Bij de aanslag vielen er twee doden en meer dan honderd gewonden.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Ze zijn geweldig in The Wolf of Wall Street. Dit kan een interessante film worden, ik ben er erg benieuwd naar. DiCaprio en Hill gaan de film ook produceren.

Prometheus69

Avatar

M0vieFreak "Ze zijn geweldig in The Wolf of Wall Street. Dit kan een interessante film worden, ik ben er erg benieuwd naar. DiCaprio en Hill gaan de film ook produceren."


Lijkt me ook wel interessant ja. De capaciteiten als acteur van DiCaprio kennen we, dus ik ben vooral benieuwd naar Hill. Je ziet vaak acteurs die begonnen zijn in komedies, uitgroeien tot topacteurs. Zoals Robin Williams of Tom Hanks.

wallace

Avatar

Wow, had nooit gehoord van dit verhaal. Klinkt zeer interessant.

Roeltje

Avatar

Haha, die foto! :D
Hill is zo gelukkig dat hij een arm om Leo mag slaan!

jaime91

Avatar

Het zijn dan ook goede vrienden. Dus dat ze opnieuw gaan samenwerken verbaast me niet.

De synopsis klinkt wel interessant. En daarbij vind ik het ook wel leuk om te zien als acteurs buiten hun comfortzone stappen en andere nieuwe dingen laten zien. Al heeft Jonah in Moneyball volgens mij al een zeer serieuze rol gespeeld.

Ik ben heel benieuwd.

movieboy

Avatar

Jonah Hill is ver geraakt :D ben blij voor hem.

Prometheus69

Avatar

jaime91 "De synopsis klinkt wel interessant. En daarbij vind ik het ook wel leuk om te zien als acteurs buiten hun comfortzone stappen en andere nieuwe dingen laten zien. Al heeft Jonah in Moneyball volgens mij al een zeer serieuze rol gespeeld."


Ooh, die heb ik nog niet gezien. Dan ga ik hem ook maar bekijken.

martin82

Avatar

Ben ik de enige die Jonah Hill niet grappig vind?

Prometheus69

Avatar

martin82 "Ben ik de enige die Jonah Hill niet grappig vind?"


Je bent niet de enige, maar we hebben het nu over zijn serieuze rollen. In de Wolfs of Wolfstreet vond ik hem geweldig, dat ik benieuwd ben naar zijn andere serieuze rol.

En iemand grappig vinden is erg persoonlijk. Ik kan ook nooit lachen om de films van Adam Sandler, terwijl hij erg populair is in voornamelijk Amerika.

kaedir

Avatar

Die foto is erg mooi hoe hij naar Dicaprio staart zo leuk Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair