Algemeen

Gerucht: Werkt Quentin Tarantino weer aan 'The Hateful Eight'?

Hij zou het scenario herschrijven en Samuel L. Jackson benaderd hebben voor een rol.

door Jim Pedd op 05.02.2014 om 14:43 in Algemeen
De afgelopen maand is Quentin Tarantino veel in het nieuws geweest met zijn nieuwe project The Hateful Eight. Hij kondigde de film groots aan, en vertelde dat het een western zou worden. Vervolgens lekten het scenario en het verhaal, en besloot Tarantino de stekker uit het project te trekken. Nu lijkt hij toch zijn twijfels te krijgen over die beslissing.

Volgens Jeff Sneider, een verslaggever van The Wrap, heeft Tarantino de tijd gehad om wat af te koelen, en bekijkt hij de opties om de film alsnog te maken. Zo zou hij Samuel L. Jackson al benaderd hebben voor een rol in de film, en is hij volgens Sneider begonnen met het herschrijven van het scenario.

Hoopvol nieuws, maar nog geen zekerheid. Sneider zelf benadrukte in zijn Tweets al dat hij het niet helemaal bevestigd kon krijgen, en dat het dus zomaar zou kunnen dat Tarantino bij zijn beslissing blijft.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prometheus69

Avatar

Ach, als hij maar een goede film blijft afleveren, dan hoor je mij niet klagen..

M0vieFreak

Avatar

Zal mooi zijn als hij hiervan toch een film van maakt. Maar maakt niet uit welke film hem volgende word, ik heb vertrouwen in die man.

FilmMaster

Avatar

Van mij mag die m alsnog maken.

Perrysh

Avatar

RUMOR: THE HATEFUL EIGHT is back on, as sources tell ME that Quentin has reached out to Sam Jackson in the wk since he called off the movie.


Hopelijk mocht dat dan van Quentin anders duurt deze revive ook niet lang ben ik bang. ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair