Meer duidelijk over Jesse Eisenbergs Lex Luthor in 'Batman vs. Superman'

En wat vind jij van deze opmerkelijk keuze?

Volgens The Hollywood Reporter hebben Warner Bros. en Zack Snyder met opzet voor een jongere Lex Luthor gekozen, aangezien ze graag de verhaallijnen willen aanhouden van recent verschenen comics en tv-series. Tevens zijn er nieuwe namen opgedoken van acteurs die in de race waren voor de rol in Batman vs. Superman (2016).

THR meldt dat WB en Snyder het erg lastig hebben gehad met de keuze voor de rol van de aartsvijand van Superman. Uiteindelijk is met Jesse Eisenberg besloten om voor een jongere Lex Luthor te gaan dan we in de filmversies gewend zijn. Een jongere Luthor komt de afgelopen jaren voor in de bepaalde Superman-comics en was te zien in de succesvolle tv-serie Smallville. In deze serie zijn Clark Kent en Luthor jeugdvrienden.

Ook wist THR dat Adam Driver (Inside Llewyn Davis) naast Joaquin Phoenix in beeld was voor de rol van Luthor. Driver haakte af vanwege een agendaconflict en Phoenix hield de boot sowieso af. De website Joblo komt met het bericht dat hiernaast Tom Hanks in beeld was, maar dit lijkt eerder een zoveelste internetgerucht. Ook Bryan Cranston werd ooit genoemd als kandidaat.
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
web surveys

Hieronder nog een nette fan-made poster van Lex Luthor, die enkele dagen geleden al in de Off-Topic verscheen:



NieuwsFilm

meest populair