Algemeen

Emma Watson tekent voor thriller 'Regression'

Haar tegenspeler wordt Ethan Hawke in deze nieuwe film van regisseur Alejandro Amenábar (Agora, The Sea Inside).

door Jan-Peter Rook op 06.02.2014 om 13:48 in Algemeen
De laatste film van regisseur Alejandro Amenábar, Agora, is alweer vier jaar oud en The Sea Inside, de film die hij daarvoor maakte, stamt alweer van 2004. Nu keert hij eindelijk terug met Regression, een thriller die hij gaat maken voor The Weinstein Company. Inmiddels is bekendgemaakt dat Emma Watson (Harry Potter, The Bling Ring) en Ethan Hawke (Before Midnight, Sinister) de hoofdrollen voor hun rekening zullen nemen.

Amenábar: "Emma is een prachtige, menselijke, gevoelige en erg getalenteerde dame en ik ben erg blij dat ik met haar mag werken. Ik ben ervan overtuigd dat haar carrière pas net begonnen is en dat het alleen nog maar beter wordt."

Watson: "Ik vind Alejandro's werk geweldig en vind het een eer om met hem te mogen werken. Het wordt een geweldige uitdaging om dit personage te mogen spelen. Ik kan niet wachten."

Regression, met een scenario van Amenábar zelf, moet in 2015 uitkomen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Amenábar: "Emma is een prachtige, menselijke, gevoelige en erg getalenteerde dame en ik ben erg blij dat ik met haar mag werken.


Volgens mij wil hij haar uit elkaar trekken.

Roeltje

Avatar

Frietgezicht "Volgens mij wil hij haar uit elkaar trekken."


:D

Ze is prachtig inderdaad!

Jonathancrane

Avatar

Na The Perks Of Being A Wallflower heb ik best veel respect voor haar gekregen om zo snel uit de rol van Hermelien te verdwijnen. Daniel Radcliffe doet ze best, maar die heeft nog zijn rol nodig die mensen Harry Potter doen laten vergeten.

NieuwsFilm

meest populair