'Anchorman 2' toch in Nederlandse bioscopen?

Pathé denkt van wel.

In tegenstelling tot eerdere berichten, lijkt het er nu op dat Anchorman 2: The Legend Continues gewoon in de Nederlandse bioscopen zal draaien. Pathé Nederland liet dit aan Nu.nl weten.

Eerder liet distributeur Universal Pictures International weten dat "tegenvallende resultaten in Europa" maakten dat de film niet in Nederland uitgebracht zou worden. Daar lijkt verandering in te komen, gezien het statement van Pathé. Een woordvoerder liet weten dat het "een keus van de distributeur" is. In elk geval is de bioscoopketen van plan de film te vertonen in Nederland.

Duidelijkheid over de eventuele nieuwe releasedatum van de film is er nog niet. De film met Will Ferrell, Steve Carrell, Paul Rudd, Christina Applegate, Judah Nelson, Dylan Baker en David Koechner in de hoofdrollen, zou eind deze maand in première gaan, maar dat lijkt vooralsnog niet het geval. Zodra er meer informatie is, laten we dat natuurlijk weten.

In Anchorman 2 brengt Ron het nieuwsteam, bestaande uit hemzelf, Champ (Koechner), Brick (Carrell) en Brian (Rudd) weer bij elkaar. Samen gaan ze naar New York om te beginnen voor de eerste 24-uurs nieuwszender. Maar als blijkt het team het slechtst bekeken tijdstip toegewezen krijgt, bedenken ze een radicaal plan om het nieuws voor altijd te veranderen.



NieuwsFilm

meest populair