Chris Pratt over zijn rol in 'Jurassic World'

Naast Guardians of the Galaxy heeft de acteur nog een grote blockbuster in de maak.

MTV sprak onlangs met Jurassic World-hoofdrolspeler Chris Pratt. Hij had een aantal dingen te zeggen over de plot en de personages van het langverwachte vervolg. Aldus Pratt:

''Wat ik geweldig vind aan het script, is dat het de vraag 'Waarom hebben ze dit gedaan?' beantwoordt. Hoe maak je het geloofwaardig dat ze deze fout wederom hebben gemaakt. Dat we geen lessen hebben geleerd als het op dinosaurussen aankomt. Na drie pogingen wordt deze vraag in dit script naar voldoening beantwoord. Colin (de regisseur) heeft goed werk verricht.''

Over zijn personage liet Pratt vallen dat het een combinatie is van Sam Neills Dr. Alan Grant en Jeff Goldblums Dr. Ian Malcolm.

''Hij bevat een beetje van beide personages. Hij heeft een beetje van Jeff Goldblums cynisme, maar ook de verwondering van Sam Neills personage.''

De cast van Jurassic World bestaat naast Pratt uit o.a. Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Jake Johnson en Irrfan Khan. De film wordt geregisseerd door Colin Trevorrow, die ook het script schreef samen met Derek Connolly. Derek Connolly, Steven Spielberg, Frank Marshall en Pat Crowley produceren.

Jurassic World zal worden gefilmd in 3D en draait vanaf 11 juni 2015 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair