Algemeen

'Anchorman 2' inderdaad in Nederlandse bioscopen

Universal is teruggekomen op zijn eerdere besluit.

door Jim Pedd op 11.02.2014 om 18:54 in Algemeen
Universal Pictures besloot onlangs om Anchorman 2: The Legend Continues niet uit te brengen in de Nederlandse bioscopen. Die keuze zou gemaakt zijn wegens tegenvallende resultaten in Europa. Vervolgens liet Pathé weten dat de film er mogelijk toch gewoon komt.

Nu is er dan eindelijk zekerheid. De studio heeft besloten om de film toch in Nederland uit te brengen. Anchorman 2 komt op 27 maart uit in de bioscopen. Waarom de beslissing precies gemaakt is, weten we nog niet zeker.

De film met Will Ferrell, Steve Carrell, Paul Rudd, Christina Applegate, Judah Nelson, Dylan Baker en David Koechner in de hoofdrollen, laat zien hoe Ron (Ferrell) het nieuwsteam weer bij elkaar brengt. Samen reizen ze naar New York om te beginnen voor de eerste 24-uurs nieuwszender van de wereld. Maar als blijkt het team het slechtst bekeken tijdstip toegewezen krijgt, bedenken ze een radicaal plan om het nieuws voor altijd te veranderen.
8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

27 Maart. Nou dat wordt een drukke dag voor de bioscoop programmeerders. Divergent, Het Vonnis, Kill Your Darlings, The Invisible Woman, The Book Thief & Captain America: The Winter Soldier worden dan ook op die dag de zalen ingeslingerd.

batmaster

Avatar

Ze hadden beter bij de oude datum kunnen blijven.

benjamin

Avatar

YOLO "27 Maart. Nou dat wordt een drukke dag voor de bioscoop programmeerders. Divergent, Het Vonnis, Kill Your Darlings, The Invisible Woman, The Book Thief & Captain America: The Winter Soldier worden dan ook op die dag de zalen ingeslingerd."


Wat misschien al aangeeft hoe groot de release van Anchorman 2 zal zijn: mijn verwachting is dat die in niet al te veel zalen zal draaien.

SunChaser

Avatar

Flopt, dit wil n klein publiek zien

patrick_h

Avatar

YOLO "27 Maart. Nou dat wordt een drukke dag voor de bioscoop programmeerders."
De komende maanden gaan er gemiddeld 8-9 nieuwe films per week draaien. Een aantal jaar geleden voorspelde Lauge Nielsen al dat films korter zouden gaan draaien (waardoor er dus meer films uitkomen in de bioscoop). link

dikkieD

Avatar

27 Maart. Nou dat wordt een drukke dag voor de bioscoop programmeerders. Divergent, Het Vonnis, Kill Your Darlings, The Invisible Woman, The Book Thief & Captain America: The Winter Soldier worden dan ook op die dag de zalen ingeslingerd.


Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat "The Book Thief", "The Invisible Woman" en mogelijk "Het Vonnis" voornamelijk in de middag uren worden gedraaid, dit is alleen in de kleinere bioscopen.

Divergent, Captain America: Winter Soldier en Anchorman II worden de grote trekkers, en zal in meerdere zalen te bezichtigen zijn.

Jaymson

Avatar

Ik hoop dat veel mensen deze film willen zien dan kan ik naar een ander film.

SunChaser

Avatar

Snapte al niet wat er grappig was aan deel 1

NieuwsFilm