Nieuwe trailer 'Transcendence'!

Duurbetaalde Johnny Depp is onderdeel van een opmerkelijk experiment.

Eerder deze week schoot de poster al voorbij van de film Transcendence van regisseur Wally Pfister en uitvoerend producent Christopher Nolan. Hieronder zie je de nieuwe trailer, waarin we een uitgebreide blik krijgen op de hoofdrolspelers Johnny Depp, Morgan Freeman, Rebecca Hall, Paul Bettany en Cillian Murphy en hun opmerkelijke experiment.

Een groot gedeelte van het budget zou overigens opgaan aan het salaris van Depp. Volgens eerdere berichten van The Hollywood Reporter zou hij $20 miljoen ontvangen en vijftien procent van de omzet van de film. Vanaf 17 april draait de sci-fi film in de Nederlandse bioscoop.


In Transcendence hebben drie computerwetenschappers, Max en het getrouwde koppel Will en Evelyn, een programmacode weten te ontwikkelen voor ’s werelds eerste zelfbewuste computer. Als een groep terroristen Will vermoordt, besluit Evelyn zijn bewustzijn in het testmodel van de supercomputer te uploaden. In eerste instantie denkt men dat het experiment is mislukt, maar dan reageert Will.

NieuwsFilm

meest populair