TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Cast Away (2000)

Zaterdag 15 februari om 20:00 op RTL5

Chuck Noland is technicus bij koeriersbedrijf FedEx. Door zijn drukke werkzaamheden heeft Chuck weinig tijd voor zijn vriendin Kelly. Chucks hectische leven wordt abrupt onderbroken wanneer hij het slachtoffer wordt van een vliegtuigongeluk. Hij is de enige overlevende en hij strandt op een onbewoond eiland.
Bekijk de afbeelding

The Big Lebowski (1998)

Zondag 16 februari om 20:00 op FOX
Regie: Joel Coen

Jeff Lebowski, bijgenaamd The Dude, krijgt bezoek van een aantal ongure types die beweren dat zijn vriendin geld schuldig is aan hun baas. The Dude ontdekt dat hij een rijke naamgenoot heeft, en gaat bij hem verhaal halen. Dan begint de ellende pas echt goed, helemaal als zijn bowlingmaatje Walter zich ermee gaat bemoeien.
Bekijk de afbeelding

American Gangster (2007)

Maandag 17 februari om 20:30 op Veronica

Frank Lucas (Denzel Washington) is de stille chauffeur van een belangrijke zwarte crimineel. Als zijn baas plotseling sterft, maakt Frank hier slim gebruik van en bouwt met veel succes zijn eigen imperium op.Richie Roberts ( Russell Crowe) is een agent en een outsider. Hij weet dat de drugswereld nu gedomineerd wordt door een zwarte man die vanuit het niets is gekomen. Lucas en Roberts houden zich beiden aan een strenge ethische code die hen onderscheidt van hun collega's - eenzame mannen aan tegenovergestelde kanten van de wet. Een confrontatie kan niet uitblijven...
Bekijk de afbeelding

Lucky Number Slevin (2006)

Dinsdag 18 februari om 20:30 op RTL7

Slevin (Josh Harnett) bewoont tijdelijk het appartement van zijn vriend Nick Fisher iIn New York. De onderwereld wordt geregeerd door The Boss (Morgan Freeman) en The Rabbi (Sir Ben Kingsley). Wanneer de zoon van The Boss wordt vermoord, vermoedelijk door handlangers van The Rabbi, besluit The Boss wraak te nemen. Hij schakelt de hulp in van de huurmoordenaar Goodkat (Bruce Willis). Goodkat bedenkt een plan om te voorkomen dat The Boss onmiddellijk verdacht wordt. Ze zoeken een stroman en het toeval wil dat de keuze valt op Nick Fisher. De handlangers van The Boss zien Slevin aan voor Fisher en nemen hem mee. The Boss stelt hem voor de keuze: zijn schuld van $96.000 aflossen of de zoon van The Rabbi vermoorden. Alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is, zien de handlangers van the Rabbi Slevin vervolgens ook aan voor Nick Fisher. Vriend Nick blijkt ook een schuld te hebben bij The Rabbi. Al snel lijkt het voor Slevin onmogelijk om uit deze hopeloze situatie te ontsnappen....
Bekijk de afbeelding

Footloose (1984)

Woensdag 19 februari om 20:30 op RTL8

Kevin is Ren McCormack, een rebelse tiener die naar een plattelandsdorpje verhuist waar niks te doen is. Rockmuziek is er verboden, net als dansen. En dan komt net 'prom night' eraan, het eindexamenbal waar Amerikaanse tieners altijd al jarenlang naar uit kijken. No way laat Ren het gebeuren dat zijn prom night een dooie bedoening gaat worden. Hij wil de dorpsjeugd wakker schudden om in opstand te komen tegen hun strenge ouders. Tegelijk wordt Ren verliefd op de knappe Airle, een typische Amerikaanse girl next door. Er is echter een probleem: zij is de dochter van dominee Shaw Moore. En hij is nou net de man die het dorp in een ijzeren greep houdt met al zijn rare regels uit het jaar nul.
Bekijk de afbeelding

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010)

Donderdag 20 februari om 20:30 op RTL4

Derde deel van The Chronicles of Narnia waarin Lucy en Edmund terugkeren naar Narnia om samen met prins Caspian een zeereis te maken op een schip.
Bekijk de afbeelding

Source Code (2011)

Vrijdag 21 februari om 20:30 op RTL5

Source Code moet een erg goede en spannende actiefilm worden. Zo kreeg de film op RottenTomatoes een score van 91%, op basis van 216 recensies. De film volgt de soldaar Colter Stevens, die wakker wordt in het lichaam van een onbekende man. Al snel ontdekt hij dat hij deel is van een missie om de man te vinden die verantwoordelijk is voor een aanslag op een trein. Steeds opnieuw beleeft hij de laatste acht minuten van het leven van de onbekende man en probeert er gedurende die paar minuten achter te komen wie verantwoordelijk is voor de aanslag om hem uiteindelijk tegen te kunnen houden. Topcriticus Roger Ebert wederom aan het woord: But Jones has the right spirit, Gyllenhaal and Monaghan are adept at playing their variations on the eight minutes, and here's a movie where you forgive the preposterous because it takes you to the perplexing.


NieuwsFilm

meest populair