Algemeen

Nieuwe sciencefictionfilm voor Will Smith

Hij staat op het punt te tekenen voor 'Brilliance', een kruising tussen X-Men en Zero Dark Thirty.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 21.02.2014 om 14:46 in Algemeen
Will Smith is in gesprek voor de hoofdrol in Brilliance, een verfilming van een boek van Marcus Sakey. De regie is in handen van nieuwkomer Julius Onah en het scenario komt van David Koepp (Jurassic Park, Mission: Impossible, Spider-Man).

De sciencefictionfilm speelt zich af in een futuristische wereld waarin mensen woren geboren met speciale vaardigheden. Een van deze zogenaamde 'Brilliants', Nick Cooper, gebruikt zijn hoge intelligentie om op terroristen te jagen.

De productie en distributie is in handen van Legendary en Universal. Het is de bedoeling dat schrijver Sakey er uiteindelijk een trilogie van maakt en de makers zien Brilliance dan ook als een potentiële franchise.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Klinkt vet en Will Smith is natuurlijk altijd wel goed8-)

Decepticon

Avatar

Klinkt idd goed en ik hoop dat dit een goede blockbuster wordt met Will Smith echt alleen in de hoofdrol.

jpleon

Avatar

Decepticon "Klinkt idd goed en ik hoop dat dit een goede blockbuster wordt met Will Smith echt alleen in de hoofdrol."


Jah indd. Niet met zijn zoon erbij aub!

klinkt verder interessant. :)

M0vieFreak

Avatar

eltorro "Klinkt vet en Will Smith is natuurlijk altijd wel goed8-)"


Hier sluit ik me bij aan. :)

ghossler

Avatar

Will smith vind ik geweldig! maar hij in een superheld film waar hij krachten heeft... lijkt mij niets voor will smith. Bedoel in iRobot speelde hij geweldig (niet echt superheld maar wel robots) maar daar was hij gewoon mens. In hancock was hij iemand met krachten en ik vond hem daar zwakjes. Misschien moest ie de rol spelen van een nietsnut met superkrachten maarja... vond het niet denderend. Dus will smith die moet acteren dat hij superpowers heeft... wordt ik niet heel warm van. Echter het verhaal lijkt me wel heel vet!

Pete_027

Avatar

"De sciencefictionfilm speelt zich af in een futuristische wereld waarin mensen woren geboren met speciale vaardigheden"


Doet me denken aan Gattaca.

YOLO

Avatar

Sciencefictionfilm & Will Smith = gouden combinatie. Maar net zoveel anderen hoop ik dat zoonlief netjes op school zit en zit te spijbelen op de filmset.

ghossler "will smith vind ik geweldig! maar hij in een superheld film waar hij krachten heeft... lijkt mij niets voor will smith. Bedoel in iRobot speelde hij geweldig (niet echt superheld maar wel robots) maar daar was hij gewoon mens."

Het was ook 1 van zijn beste rollen. 1 van de weinige rollen waar hij niet de grappenmaker was, waar hij toen meer bekend van was.

FilmMaster

Avatar

Ik vind het wel tof klinken.

Razz

Avatar

Goed nieuws! Hopelijk blijft zijn zoon wel uit de cast dan en wordt het echt een Will Smith film!

eltorro

Avatar

Pete_027 ""De sciencefictionfilm speelt zich af in een futuristische wereld waarin mensen woren geboren met speciale vaardigheden"


Doet me denken aan Gattaca."

In Gattaca worden er mensen geborgen met betere vaardigheden:P

Goov25

Avatar

Haha we zijn het allemaal over z'n zoontje eens :) En Will Smith in een sciencefiction film is altijd een mooie combi (I,Robot, I Am Legend, After Earth, Independence Day, Men In Black).

nieuwslaatste nieuws