TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Insomnia (2002)

Zaterdag 22 februari om 20:00 op NET5

Rechercheur Will Dormer gaat naar een dorpje in Alaska om de moord op een tiener te onderzoeken. Zijn partner komt hierbij om en hij komt terecht in een psychologisch kat-en-muis spel met de moordenaar.
Bekijk de afbeelding

Bruce Almighty (2003)

Zondag 23 februari om 20:00 op NET5

TV-verslaggever Bruce Nolan is het helemaal zat, ondanks zijn populariteit en zijn mooie vriendin, en na een helse dag op zijn werk wordt hij vreselijk kwaad op God. Wanneer God dat hoort geeft hij Bruce zijn een dag lang al zijn krachten, zodat Bruce zelf kan ervaren hoe moeilijk zijn taak is.
Bekijk de afbeelding

The King's Speech (2010)

Maandag 24 februari om 20:30 op RTL8
Regie: Tom Hooper

De film gaat over de onzekere prins George die, nadat zijn broer aftreedt, de nieuwe koning van Engeland wordt als George VI. Probleem is echter dat de nieuwe koning een spraakprobleem heeft, wat hem niet echt koninklijk doet overkomen. Daarom schakelt hij de hulp in van de spraaktherapeut Lionel Logue (Rush), wat resulteert in een ongewone vriendschap.
Bekijk de afbeelding

Titanic (1997)

Dinsdag 25 februari om 20:30 op RTL8

Rose, een jonge debutante die zich aan boord bevindt van oceaanstomer 'Titanic' die op zijn maidentrip is, probeert zelfmoord te plegen. Ze wordt gered door een Ierse jongeman Jack die op het tussendek verblijft. Tegen de wil van haar familie in zet Rose haar relatie met Jack verder. Op een nacht raakt het schip een ijsberg en begint stilaan te zinken.
Bekijk de afbeelding

Little Miss Sunshine (2006)

Woensdag 26 februari om 20:30 op RTL8

De familie Hoover bestaat uit vader Richard (Greg Kinnear), een doorgedraaide motivatiecoach, Moeder Sheryl (Toni Collete), haar homoseksuele en suïcidale broer Frank, een dochter, een zoon die weigert te praten, en opa vrijwel altijd onder invloed is van drank of drugs. Ze maken een roadtrip in een busje om de droom van hun zevenjarige dochter Olive te verwezenlijken. Dit levert de meest bizarre situaties op....
Bekijk de afbeelding

Crash (2004)

Donderdag 27 februari om 20:30 op RTL8

Het verhaal volgt een groep mensen van verschillende komaf in de straten van Los Angeles, terwijl hun levens elkaar kruisen. De rode draad is een moordzaak, en de detective die belast is met het onderzoek.
Bekijk de afbeelding

Tirza (2010)

Vrijdag 28 februari om 20:40 op Canvas

Een paar dagen nadat Tirza en haar vriendje Choukri zijn vertrokken voor een reis door Namibië, heeft haar vader nog niets van hen gehoord. Hij vertrekt naar het Afrikaanse woestijnland om zijn dochter op te sporen en ontmoet daar Kaisa, die hem binnenvoert in haar wrede en bloederige wereld. Samen met haar ontdekt hij wat Tirza is overkomen; een lot dat huiveringwekkender is dan hij in zijn ergste nachtmerries heeft kunnen voorzien.


NieuwsFilm

meest populair