Trailer 'Anchorman: The Legend Continues' - Super-Sized R-Rated Version

Verschijnt deze dan ook in de Nederlandse bioscoop?

Eerder deze maand werd er heel wat geschreven over de aanvankelijk niet geplande Nederlandse release van Anchorman: The Legend Continues van regisseur Adam McKay. Uiteindelijk besloot Universal Pictures, mogelijk onder druk van bioscoopketen Pathé, dat de komedie alsnog in de Nederlandse bioscoop te zien zal zijn, en wel vanaf 27 maart.

In de States was de film met onder meer Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd en David Koechner een behoorlijk succes. Het scoorde daar namelijk een mooie $125 miljoen. Met de opbrengst van een kleine $50 miljoen buiten de States staat het nu op een wereldwijde score van $170 miljoen.

In Noord-Amerika krijgen de fans tijdelijk de kans om The Legend Continues nogmaals op het witte doek te bewonderen via een speciale "Super-Sized R-Rated Version". In deze versie zijn vele verwijderde grappen te zien, die waarschijnlijk te stevig waren voor de normale bioscoopversie.

De vraag is nu of deze aangepaste versie wel geschikt is om vanaf 27 maart in Nederland te draaien. We zullen het zien. Check hieronder in ieder geval de trailer van de "Super-Sized R-Rated Version", die hoogstwaarschijnlijk wel terug te vinden zal zijn op de Nederlandse Dvd uitgave.



NieuwsFilm

meest populair