M. Night Shyamalan werkt al aan low-budget horrorfilm 'Sundowning'

Regisseur van o.a. After Earth gaat op zoek naar zijn roots.

Regisseur M. Night Shyamalan lijkt (tijdelijk) de blockbusters vaarwel te zeggen. Na de bekritiseerde films After Earth (2013) en The Last Airbender (2010) werkt hij namelijk sinds kort aan Sundowning, een film met een zeer beperkt budget. De opnames zijn onlangs in en nabij Philadelphia gestart en vermoedelijk betreft het een horrorfilm, die zich onder meer afspeelt in de sneeuw.

Op zijn Whosays-pagina plaatste de voorheen geliefde en op dit moment verguisde regisseur onderstaande foto en ook via Twitter gaf hij e.e.a. prijs. Veel is er echter nog niet bekend, maar het is wel duidelijk dat hij teruggrijpt naar zijn succesperiode waarin hij scoorde met titels als The Sixth Sense (1999) en Unbreakable (2000).

De fan-website M. Night Fans meldt dat de hoofdrollen in Sundowning mogelijk ingevuld worden door Bruce Willis en Denzel Washington. Hierover liet Night Shyamalan overigens niets los.


Night Shyamalan is ook verbonden aan de film Labor of Love, gebaseerd op één van zijn eerste scripts. Deze verkocht hij in 1993 aan 20th Century Fox en de filmmaker zou de filmrechten nu terug willen kopen. De hoofdrol zou hij vervolgens willen geven aan Bruce Willis.

NieuwsFilm

meest populair