TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Horrible Bosses (2011)

Zaterdag 1 maart om 20:00 op SBS6

Horrible Bosses gaat over drie vrienden die besluiten een complot te smeden om hun gruwelijke bazen een kopje kleiner te maken. De bazen worden gespeeld door Spacey, Anniston en Colin Farell.
Bekijk de afbeelding

Back to the Future (1985)

Zondag 2 maart om 20:00 op FOX

Marty McFly is een doorsnee tiener die bevriend is met de gekke uitvinder Doc Brown. Doc ontwerpt een tijdmachine waardoor Marty per ongeluk wordt teruggezonden naar 1955. Hier ontmoet hij zijn ouders die in deze tijd natuurlijk nog veel jonger zijn. Hij verstoort de ontmoeting met zijn ouders en moet hier alles aan doen om hen weer te herenigen.
Bekijk de afbeelding

Limitless (2011)

Maandag 3 maart om 20:30 op Veronica

Een jonge schrijver komt in het bezit van de ultieme smart pill, een soort designer drug die de efficiëntie van de hersenen en het lichaam verhoogt.
Bekijk de afbeelding

Crazy, Stupid, Love. (2011)

Dinsdag 4 maart om 21:30 op NET5

In Crazy, Stupid, Love heeft Carl Weaver alles voor elkaar, totdat zijn ontrouwe vrouw van hem wil scheiden. Carl staat er opeens helemaal alleen voor, maar besluit niet achter de geraniums te zitten. In plaats daarvan gaat hij weer stappen en achter de vrouwen aan. Helaas is hij daar niet zo goed in, maar gelukkig komt hij de jonge en knappe player Jacop Palmer tegen, die hem een snelcursus vrouwen versieren besluit te geven. Naast zijn nachtelijke avonturen moet Carl echter ook nog zijn kinderen opvoeden, twee zaken die niet zo goed te combineren zijn. Op RottenTomatoes scoort de film een percentage van 76% op basis van 146 recensies. De consensus over de film is als volgt: it never lives up to the first part of its title, but Crazy, Stupid, Love's unabashed sweetness - and its terrifically talented cast - more than make up for its flaws.
Bekijk de afbeelding

Jarhead (2005)

Woensdag 5 maart om 23:00 op RTL7
Regie: Sam Mendes

Jarhead (de zelfgekozen bijnaam van de mariniers) is het relaas van Golfoorlog-veteraan Swoff. Hij is bezig met zijn opleiding tot zijn actieve dienst. Hij trekt zonder enige bescherming tegen de moordende hitte of tegen Iraakse soldaten die elk moment kunnen opduiken, maar met een scherpschuttersgeweer en 50 kilo bepakking op z'n rug, door de woestijnen van het Midden-Oosten. Swoff en z'n maten houden zich op de gloeiende zandvlaktes staande met sardonische kameraadschap en boosaardige humor, en dit allemaal in een land waar ze niks van weten, tegen een vijand waar ze niks van zien en voor een zaak waar ze weinig van snappen....
Bekijk de afbeelding

Heat (1995)

Donderdag 6 maart om 20:30 op Veronica

Neil McCauley is een professionele dief. De aanpak van zijn diefstallen is zo professioneel, dat het zelfs de politie verbaast. Rechercheur Vincent Hanna raakt geobsedeerd door het werk van McCauley en wil hem koste wat kost te pakken krijgen. Het hoogtepunt voor beiden wordt bereikt als McCauley bezig is om zijn grootste klus ooit te klaren en Hanna met zijn team de voorbereidingen treft om McCauley in te rekenen. Beiden realiseren zich dat dit de grootste uitdaging van hun leven is.
Bekijk de afbeelding

The Reader (2008)

Vrijdag 7 maart om 20:40 op Canvas

De uit Berlijn afkomstige Michael Berg is een 15-jarige tiener. Wanneer hij onderweg naar school ziek wordt, wordt hij verzorgd door de veel oudere Hanna Schmitz. Hoewel ze dit niet verwachtten, vallen ze als een blok voor elkaar en beginnen een hartstochtelijke liefdesaffaire. Op een dag verdwijnt ze uit zijn leven. Na een lange zoektocht, geeft Michael de hoop op en besluit verder te gaan met zijn leven. Acht jaren gaan voorbij. Michael studeert rechten aan een prestigieuze universiteit in een periode dat er veel processen tegen nazi's rondgaan. Hij komt bij toeval opnieuw zijn voormalige geliefde tegen, maar ditmaal onder andere omstandigheden. Hanna wordt aangeklaagd voor gruwelijke misdaden die gepleegd zijn in een concentratiekamp. Michael ontdekt dat ze een opzichter in zo'n kamp was en zich had aangemeld als lid van de Schutzstaffel. Naarmate het proces in zich ontwikkelt, ontdekt hij een geheim dat het leven van beiden zal veranderen.


NieuwsFilm

meest populair