Algemeen

Geen 'Anchorman 3' op komst

Het is voorbij voor Ron Burgundy.

door Jim Pedd op 01.03.2014 om 14:43 in Algemeen
Anchorman 2: The Legend Continues gaat deze maand alsnog in première in Nederland. Ondanks het redelijke succes van de film tot dusverre, hoeven we geen derde film in de franchise te verwachten. Regisseur Adam McKay vertelde dat hij geen zin heeft om een Anchorman 3 te regisseren.

”Het is gedaan,” begon McKay zijn verhaal. ”Ik denk dat het gedaan is. Het was geweldig om de film te maken en weer met de mannen samen te werken, maar ik denk dat het voorbij is voor Ron Burgundy. Nee, dit is het laatste vervolg dat we maken. Er is niets leukers dan nieuwe personages en een nieuwe wereld te onderzoeken. En nu we de alternatieve versie uitbrengen, zijn we helemaal bevredigd. Geen Anchorman 3 dus."

De eerste film verdiende wereldwijd 90.6 miljoen dollar op een budget van 26 miljoen dollar. Het vervolg werd voor vijftig miljoen dollar gemaakt en staat wereldwijd tot nu toe al op 169,3 miljoen dollar. Niet verkeerd dus, maar we hoeven klaarblijkelijk niet te verwachten dat er nog een film komt in de franchise.

Wat denken jullie? Hadden jullie graag nog een derde film over Ron Burgundy gezien?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David1

Avatar

Ik heb deel 1 nog niet eens gezien.

Havoc

Avatar

David1 "Ik heb deel 1 nog niet eens gezien."

Ik vond deel 1 niet eens leuk.

Decepticon

Avatar

Havoc "Ik vond deel 1 niet eens leuk."
Ik ook niet.
Maar er komt vast nog wel een 3e deel, want de opbrengsten liegen er niet om, er zal vast een andere regisseur te vinden die dat wil doen.

Glennekeeeee

Avatar

Decepticon "Ik ook niet.
Maar er komt vast nog wel een 3e deel, want de opbrengsten liegen er niet om, er zal vast een andere regisseur te vinden die dat wil doen."


het is niet dat de film zoooo een succes is é, $170 miljoen bij een budget van 60miljoen exlusief promotie... wetende dat er maar ongeveer de helft van de opbrengst terugvloeit, lijkt mij eerder een break-even en nog een beetje winst dankzij de dvd-blu ray verkoop

NieuwsFilm