Geen 'Anchorman 3' op komst

Het is voorbij voor Ron Burgundy.

Anchorman 2: The Legend Continues gaat deze maand alsnog in première in Nederland. Ondanks het redelijke succes van de film tot dusverre, hoeven we geen derde film in de franchise te verwachten. Regisseur Adam McKay vertelde dat hij geen zin heeft om een Anchorman 3 te regisseren.

”Het is gedaan,” begon McKay zijn verhaal. ”Ik denk dat het gedaan is. Het was geweldig om de film te maken en weer met de mannen samen te werken, maar ik denk dat het voorbij is voor Ron Burgundy. Nee, dit is het laatste vervolg dat we maken. Er is niets leukers dan nieuwe personages en een nieuwe wereld te onderzoeken. En nu we de alternatieve versie uitbrengen, zijn we helemaal bevredigd. Geen Anchorman 3 dus."

De eerste film verdiende wereldwijd 90.6 miljoen dollar op een budget van 26 miljoen dollar. Het vervolg werd voor vijftig miljoen dollar gemaakt en staat wereldwijd tot nu toe al op 169,3 miljoen dollar. Niet verkeerd dus, maar we hoeven klaarblijkelijk niet te verwachten dat er nog een film komt in de franchise.

Wat denken jullie? Hadden jullie graag nog een derde film over Ron Burgundy gezien?

NieuwsFilm

meest populair