'Veronica Mars' eenmalig in Nederlandse bioscopen

Warner komt de fans enigszins tegemoet.

Mocht je vorige week flink teleurgesteld zijn geweest toen Warner bekend maakte dat Veronica Mars niet in de Nederlandse bioscopen zou draaien, dan hebben we goed nieuws voor je. De film wordt op 20 maart eenmalig vertoond.

Vorige week begonnen fans een petitie als reactie op het nieuws, om de film toch in de bioscopen te krijgen. Dat is dus deels gelukt. Via prijsvragen op verschillende websites kunnen kaarten gewonnen worden voor de eenmalige vertoning in Amsterdam. Mocht je alsnog achter het net vissen: de film is vanaf 14 maart via Video On Demand te bekijken.

Veronica Mars werd vorig jaar aangekondigd via een grote Kickstarter-actie. Toen riepen hoofdrolspeelster Kristen Bell en regisseur Rob Thomas fans van de serie op om mee te helpen. Binnen recordtijd werd zes miljoen dollar opgehaald, genoeg om heldin terug te laten keren.

In deze film werkt Veronica inmiddels als advocate. Ze besluit terug te keren naar haar oude woonplaats Neptune als ex-vriendje Logan (Jason Dohring) van moord verdacht wordt.



NieuwsFilm

meest populair