Video

DreamWorks' 'Home' krijgt introductie: 'Almost Home' (aanrader)

De derde animatiefilm in 2014 van de grote animatiestudio.

door Bram de Groot op 13.03.2014 om 09:42 in Video
Normaal gesproken krijgen we voorafgaand aan een bioscooprelease een (preview van een) tease, teaser en/of trailer te zien. DreamWorks Animation pakt het voor hun nieuwe animatiefilm Home creatiever aan. Hieronder kun je namelijk kijken naar de korte prequel Almost Home.

In Home is het buitenaardse ras Boov op zoek naar een nieuwe planeet om op te wonen. Ze besluiten zich te vestigen op de aarde. Op onze planeet krijgen het meisje Tip en de alien Oh, een verbannen Boov, een vriendschap en ze ontdekken dat er meer op het spel staat dan intergalactische verhoudingen.

De alweer de dertigste animatiefilm van DreamWorks Animation is gebaseerd op het kinderboek The True Meaning of Smekday en geregisseerd door Tim Johnson, die bekend is van Antz (1998) en Over the Hedge (2006). Stemmen zijn onder meer van Steve Martin, Jennifer Lopez en Rihanna. In de States lijkt Home direct op Dvd te verschijnen. Voor Nederland staat er een bioscooprelease gepland voor 3 december.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nicolaas1982

Avatar

Matig!
Er moet dan wel een heel sterk verhaal achter zitten!
Maarja ik ben heel erg dreamworks kritisch!

Arteron

Avatar

Hmmm... Het ziet er aardig uit. Maar vind het wel een bij elkaar geraapt zooitje van al de rest. De voetjes (en dan voornamelijk het geluid ervan) uit Monsters Vs. Aliens. De 'koning' vind ik net King Julian... Verder lijkt het verhaal me niet er uit springen... We zullen zien.

Maar leuke manier om een film te introduceren!

aspers

Avatar

Ik vind het er behoorlijk matig uitzien en niet echt bioscoop waardig! Hoop dat de film zelf beter is dan deze teaser.

Bilbo

Avatar

Zag deze voorafgaand aan Mr Peabody & Sherman. Kon het als short wel waarderen, maar of dit ook geschikt is voor een volledige film weet ik niet...

nieuwslaatste nieuws

meest populair