Poll

POLL: De bioscoopbezoekers en hun gedrag...

Het zomerseizoen komt er weer aan: volle zalen, met voldoende irritante mensen!

door Bram de Groot op 06.04.2014 om 20:40 in Poll
De filmzomer komt er weer aan en dat betekent dat er weer de nodige blockbusters gaan verschijnen. Vaak levert een volle zaal ook de meest irritante bezoekers op die hun mond niet kunnen houden of zich om een andere reden niet kunnen vinden in de vuistregel: telefoon uit, kop dicht, film kijken!

Er gebeuren de vreemdste dingen in de filmzaal. Denk maar eens aan de vele (mee)pratende bezoekers, de irritante buurvrouw met haar smartphone, gesmak tijdens het opeten van een kilo popcorn of een stinkende bak nacho's, kleffe stelletjes en zo nog tal van storende dingen. Hieronder een lijstje, en zo ook de POLL van vandaag:59 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Inartie

Avatar

Alles in het rijtje is irritant, maar erger me het meest aan laatkomers die dan met veel lawaai hun plaats opzoeken.

benjamin

Avatar

Als ik dit soort dingen zie of lees, besef ik telkens hoe gelukkig ik mag zijn met het publiek als ik een bioscoop bezoek, want dat is haast altijd zeer goed gemanierd.

Kamajiisama

Avatar

Mensen die hun languit zitten ( alsof ze thuis zijn ) met hun ( zweet-) voeten ( schoenen ) OP de rugleuningen . De meeste herkennen zichzelf wel....:Y

CineMan

Avatar

Mensen achter he die tegen je rugleuning
Trappen is ook irritant

Maar t allerergste mensen die na de film applaudiseren

Angelater

Avatar

Telefoon niet op stil, inclusief zij die voor mij zitten en op hun beeldscherm kijken; het is alsof ik naar de Ark kijk en mijn ogen eruit brandt.

Men die praat, met hun voeten tegen een rij stoelen schoppen en zodoende een soort vibratie stuurt naar de rest die daar zit...

Maar bovenal; k*t kinderen die een film saai beginnen te filmen en lomp beginnen te doen. Zoals die k*ttekoppen bij 'The Secret Life of Walter Mitty'. Vreselijk. Apen gingen ook pas weg - uit eigen beweging - toen de film nog 10 minuten resteerde.

MRDammann

Avatar

Praten is zo irritant. En dan vooral als ze praten over wat er net in de film is gebeurd. Gaan ze gezellig de film analyseren, ik had het laatst weer.

jochemb

Avatar

Bij wolf of wall street zat een paar plaatsen naast me een groep meiden die kfc naar binnen hadden gesmokkeld.
Natuurlijk ook luid praten en veel lachen om het feit dat ze kfc aan het eten waren in de bios. Ze wachtte serieus ook nog tot na de trailers voordat ze begon met eten.

MovieWanker

Avatar

Eigenlijk aan alles wat er op staat. De reden waarom ik ook nauwelijks nog naar de bioscoop ga en dan maar lekker thuis kijk. Voel er niks meer voor om veel geld uit te geven om een filmpje te kijken en je dan de hele tijd alleen maar te zitten ergeren aan mensen die zich niet kunnen gedragen...

Frietgezicht

Avatar

Lastig welke het beste bij mij past. Ik pis 7 keer per film en strontlam in het donker naar de wc gaan gaat meestal met vallen over anderen heen. En als ik terug kom roep ik altijd een maat waar die zit.
Maar mensen irriteren zich meestal ook dat ik hele film pruimtabak zit te kauwen en uitspugen, of dat ik vrouwonvriendelijke dingen roep naar de actrice of meid een paar rijen voor mij. Ik hou ook wel van een goede scheet op zijn tijd en ga mij dan niet inhouden met een stille. Lastige poll dus heb maar 'anders' gekozen.

Frietgezicht

Avatar

CineMan "

Maar t allerergste mensen die na de film applaudiseren"


Dat is idd zo triest. Doen ze dat voor de tv thuis ook na een film,wat een bijgogums.

adofmirosch

Avatar

Of wat dachten jullie van het duivelse grolsh geluid.... Bah!

tk1989

Avatar

Staan een hoop vervelende dingen in maar praten en telefoons in het algemeen irriteren me altijd mateloos. En als je er wat van zegt krijg je nog ruzie ook omdat je je met iemand anders durft te bemoeien...

centr1no

Avatar

Ik ben er lang geleden al achter gekomen dat het voor wat het irritante mensen en bijbehorend gedrag betreft heel veel uitmaakt op welke dagen en tijden je naar de bioscoop gaat.
Het is ook afhankelijk van het type film natuurlijk maar op vrijdag- en zaterdagavond zal je mij in ieder geval niet in de bios vinden.

Ik kan serieus niet eens schatten hoe vaak ik naar de bioscoop ben geweest en heb echt alle "kleine" irritaties die hier opgesomd worden wel eens meegemaakt maar hetgeen mij het meest irriteert is stinkende mensen.
Mensen die ruften naar zuur zweet, of het tegenovergestelde, te veel deo, aftershave, parfum. Of mensen die bij iedere adem een schrale bierlucht uitblazen.
Probeer maar eens 2 uur lang door je mond te ademen en dan ook nog van een film te genieten.

Deadpool

Avatar

Frietgezicht "Lastig welke het beste bij mij past. Ik pis 7 keer per film en strontlam in het donker naar de wc gaan gaat meestal met vallen over anderen heen. En als ik terug kom roep ik altijd een maat waar die zit.
Maar mensen irriteren zich meestal ook dat ik hele film pruimtabak zit te kauwen en uitspugen, of dat ik vrouwonvriendelijke dingen roep naar de actrice of meid een paar rijen voor mij. Ik hou ook wel van een goede scheet op zijn tijd en ga mij dan niet inhouden met een stille. Lastige poll dus heb maar 'anders' gekozen."


:p

Brasco

Avatar

Van voeten in me rug heb ik nooit last van omdat ik 9 van de 10 keer gewoon op de eerste rij van boven zit, van kinderen (en hun ouders)en kleffe stelletjes heb ik ook vaak geen last van omdat ik op die tijdstippen ga dat er noch kinderen noch kleffe stelletjes uberhaupt zijn (en dit is gewoon zaterdag of zondagochtend). Van bellen ook geen last van gehad tot nu toe bij pathé enige wat voor mij vervelend is soms is smartphones en soms de laatkomers voor de rest heb ik best geluk en probeer zoveel mogelijk mensen te vermijden om op tijdstippen te gaan waar weinig mensen een film bezoeken :P

M0vieFreak

Avatar

Echt alles is irritant!

Steve-O

Avatar

Waarom kan ik niet op alles stemmen?!

Ik ga nooit naar komedies omdat ik die vervelend lachende mensen ook echt erg vind.

Brein8998

Avatar

Ik ging een keer naar pirates of the caribbean 3, een moeder d8 ik ga leuk met 2 kleine kinderen -__-
Gaat er een vervolgens janken bij elk ding en die ander de hele tijd "mama wat gebeurd er ik begrijp het nie?"
Ben een week later nog een keer naar die film geweest omdat dit mijn kijkplezier verneukte...

filmgast

Avatar

Vaak is het een combi van groepen mensen die te laat binnenkomen om vervolgens de hele film door te praten terwijl er af en toe een voet in je rug geport wordt. Oftewel: praktisch alles uit de poll!

Ereptile

Avatar

Die telefoons vind ik super irritant! Er zijn wel meer dingen, zoals mensen die praten of van die kleffe stelletjes. Maar iedere keer als iemand zijn/haar telefoon erbij pakt lijkt het alsof er een spotlight aan gaat in de zaal dat enorm afleid. :P

sjef

Avatar

Ik ben gisteren naar captain america the winter soldier geweest en daar irriteerde ik me het meest aan het gesmak en gekraak met etende en drinkende mensen. maar vaak is er geen pauze maar tussendoor dus die irritatie is snel verdwenen.

Pete_027

Avatar

Alles in de poll irriteert mij in de bioscoop!
Eigenlijk zouden ze ook uitsmijters moeten hebben in de bioscoop:Y

YOLO

Avatar

Doe mij maar ook alles. Helaas hebben toch een aantal laks aan de regel: telefoon uit, kop dicht en film kijken! Zo moeilijk is dat niet.

Roeltje

Avatar

Voeten in mijn rug :(

Heb ik een paar keer meegemaakt, is ECHT verschrikkelijk!

JamesBond

Avatar

Sinds ik naar 'World War Z' ben geweest heb ik hekel aan lachende mensen... Vreselijk!

Maar eigenlijk is het al het bovengenoemde vreselijk irritant!

Infje

Avatar

Ik heb niet gestemd want k mis marokkanen in het rijtje :S

Decepticon

Avatar

benjamin "Als ik dit soort dingen zie of lees, besef ik telkens hoe gelukkig ik mag zijn met het publiek als ik een bioscoop bezoek, want dat is haast altijd zeer goed gemanierd."
Ja ik ook, ik ben ook blessed met een redelijk gemanierd publiek.

De irritatie die het beste bij mijn bioscoop(ervaring) past, is praten, dat komt soms nog wel eens voor.
Vreselijk irritant en ik zeg er ook vrijwel direct wat van en dan houden ze zich ook wel rustig.

Smartphones komt bij mij op de 2e plek, heel af en toe kijken mensen bij een film van langer dan 2 uur hoe laat het is. Dat vind ik zo vreemd, waarom ga je dan naar de bios? Je weet toch hoe lang de kijkervaring duurt?

Mensen die schoppen tegen je rugleuning is ook heel irritant, maar als ik dat mee maak, is als dat meestal per ongeluk gebeurd. Er zijn nu eenmaal mensen met lange benen en kunnen per ongeluk wel eens hun benen anders plaatsen per ongeluk wel eens de rugleuning aanraken.
Constant schoppende mensen maak ik nooit mee, dat zijn dan irritante onderuithangers. Als ik dat meemaak zeg ik er wel direct wat van.

Ik zie ook wel eens in de voorste rijen dat mensen lang onderuit gaan liggen met hun stinkschoene/voeten op de rugleuning liggen.
Dat vind ik ronduit asociaal! Een ander moet daar weer met zijn hoofd tegenaan leunen, lekker fris.

Lachende of etende mensen irriteer ik mij niet aan, ook daarin zijn ze daar bij mij altijd gemanierd in en houden het gekraak van de chipszakken tot een minimum.

Applaudiseren na een film vind ik niet irritant, ik ben wel een beetje Amerikaans ingesteld en heel soms doe ik het ook wel eens, als ik me gruwelijk goed vermaakt heb en nog opgewonden ben van de kijkervaring.

Decepticon

Avatar

Pete_027 "Alles in de poll irriteert mij in de bioscoop!
Eigenlijk zouden ze ook uitsmijters moeten hebben in de bioscoop:Y"
Dat vind ik ook wel een goed idee T+)

BGMO

Avatar

Speciaal voor dit topic maar eens een account aangemaakt!

Ik zat woensdag 26 maart bij de nachtpremière van Captain America 2 in Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. Je zou verwachten dat het aantal diehards avenger fans aanwezig zou zijn. Niets bleek minder waar. Maar liefst 3 mensen waren tijdens de film aan het bellen, waarvan 2 op een paar stoelen afstand. De derde persoon zat ver weg maar omdat het geluid nogal hard stond moest hij ook nodig hard telefoneren! Echt Schijtes irritant! Daarnaast had achter ons iemand geen avondeten op met als gevolg dat ie een mega bak popcorn had aangeschaft. Geen probleem, behalve dat ie denkt dat ie geen lippen heeft. Tot ver in de film zat ie echt flink te smakken... Het was echt een geweldige film, en normaal irriteer ik me nergens aan, maar dit sloeg echt alles.

Zo frustaties even kwijt :D

Angelater

Avatar

Infje "Ik heb niet gestemd want k mis marokkanen in het rijtje :S"

Wilders, alles goed? Meer of minder?

benjamin

Avatar

Decepticon "De irritatie die het beste bij mijn bioscoop(ervaring) past, is praten, dat komt soms nog wel eens voor.
Vreselijk irritant en ik zeg er ook vrijwel direct wat van en dan houden ze zich ook wel rustig.

Smartphones komt bij mij op de 2e plek, heel af en toe kijken mensen bij een film van langer dan 2 uur hoe laat het is. Dat vind ik zo vreemd, waarom ga je dan naar de bios? Je weet toch hoe lang de kijkervaring duurt?"


Kan misschien ook zijn dat ze gewoon willen weten hoe ver ze al zitten in de film en hoe lang het nog duurt. Grootste ergernis lijkt tout court gepraat: ik zie hier pakweg 'kinderen' staan, maar wat is er zo ergerlijk specifiek aan kinderen - als die zich goed weten te gedragen, zijn ze welkom wat mij betreft.

Frietgezicht

Avatar

Infje "Ik heb niet gestemd want k mis marokkanen in het rijtje :S"


Dan moet je films als Shouf Shouf Habibi ennHet Schaap met 7 poten ontwijken. Daar houden ze van.
Ik zie ze eigenlijk zelden tot nooit in de bios. Meestal staan ze te hangen om de hoek onder een afdakje met goedkope blikjes cola van een supermarkt-merk terwijl ze bij elke zin walla walla zeggen en goedkope zonnebloempitten kauwen als avondeten.

Jongeren zijn meestal beetje drukjes of aan het uitsloven maar meestal blanken.

Waar ik nou echt nooit last van heb zijn Chinezen. Als ze voor je zitten zie je ze niet eens en vreten doen ze niet. Volgens mij houden ze 1,5 uur hun adem in.


Wat mij het meest irriteert is als dr een ontzettend lekker wijf naast mij komt zitten.
Dan kijk je wel uit met hoe je vreet, aan je ballen krabben en scheten laten. En als zij lacht meelachen zodat ze denkt dat wij dezelfde humor hebben. En dan hoop je dat die extra grote Kapsalon met extra knoflook op mijn schoot dr niet stoort.

Meestal is t chill als stoel naast je vrij is. Lekker jas op kwijt,die sixpacks op de grond en je elleboog neerzetten waar je wilt.

Zyote

Avatar

In de jaren '80 ging ik 2x naar film avondvoorstelling en nachtvoorstelling op leidseplein toen waren ze stil.
Nu dat ik op 4 wielen in de ronde rijdt, is de bioscoop een drama van de 10x staat 8x geluid te hard. Je zit bij de uitgang constant deur op en dicht en koude wind. Of je zit vooraan bij de eerste rij einde van de film pijn in je nek.
Was er klaar mee heb nu onder tussen eigen bioscoop met groot scherm en 5.1 surround

Infje

Avatar

Angelater "Wilders, alles goed? Meer of minder?"


Waarom nou weer zo? Ik woon in Den Haag en marokkanen zijn gewoon een groot probleem hier en dus ook in de bioscoop. Al zo vaak ruzie gehad, dat gaat nergens meer over. Is niks racistisch aan. Het zijn gewoon feiten.

Uiteraard zijn blanken ook vervelend maar als je hier marokkanen naar binnen zie lopen dan weet je al dat je bioscoop ervaring verneukt is. Anders is er nog een kans van niet.

Ik time daarom mijn bios bezoeken. Altijd doordeweeks, overdag, liefst in de ochtend. Nooit in de avonden of in het weekend. Bij voorkeur IMAX. Mensen die naar IMAX gaan zijn echte liefhebbers en hebben daardoor veel betere manieren. Al een paar keer meegemaakt dat de tent werd afgebroken in IMAX en dat ik dacht, oh god, maar zodra de film start, muisstil. Heerlijk.

Goov25

Avatar

Smartphones, met stip op nummer 1 wat mij betreft. Gebeurt zo vaak, en je blik wordt er in een stikdonkere bioscoopzaal altijd naar getrokken. Zwaar irritant! :|

benjamin

Avatar

Infje "Waarom nou weer zo? Ik woon in Den Haag en marokkanen zijn gewoon een groot probleem hier en dus ook in de bioscoop. Al zo vaak ruzie gehad, dat gaat nergens meer over. Is niks racistisch aan. Het zijn gewoon feiten."


Als je het zo zegt is het wel racistisch: eigenlijk stoor je je gewoon aan iets uit deze lijst - zoals praten of zo - maar je probeert er weer een 'wie' bij te sleuren waar enkel de 'wat' gevraagd is. Alsof je nationaliteit plots zou bepalen of het storend is of je al dan niet zou praten.

Muufley

Avatar

CineMan "Mensen achter he die tegen je rugleuning
Trappen is ook irritant

Maar t allerergste mensen die na de film applaudiseren"


Yep, zo van tijd tot tijd een duw in je rugleuning krijgen. Zeer irritant.

Infje

Avatar

benjamin "Als je het zo zegt is het wel racistisch: eigenlijk stoor je je gewoon aan iets uit deze lijst - zoals praten of zo - maar je probeert er weer een 'wie' bij te sleuren waar enkel de 'wat' gevraagd is. Alsof je nationaliteit plots zou bepalen of het storend is of je al dan niet zou praten."


Ik weet niet of je bekend met ze bent maar het is meer dan praten. Het is houding en gedrag. Een totaal plaatje wat alleen bij deze groep zo terug komt. Dus op de vraag wat zou mijn antwoord die groep zijn.

De losse dingen, die iedereen weleens doet of meemaakt, is irritant maar mee te leven. Het totaal plaatje, zoals bij die groep, niet (voor mij).

eltorro

Avatar

Infje "Ik weet niet of je bekend met ze bent maar het is meer dan praten. Het is houding en gedrag. Een totaal plaatje wat alleen bij deze groep zo terug komt. Dus op de vraag wat zou mijn antwoord die groep zijn.

De losse dingen, die iedereen weleens doet of meemaakt, is irritant maar mee te leven. Het totaal plaatje, zoals bij die groep, niet (voor mij)."

Maak je er nog steeds een "wie" van:P Ik zal de vraag anders stellen: Wat stoort jouw het meest dat de Marokanen volgens jouw in de bioscoop doen?

En het is racistisch als je zegt dat je film voorstelling eigenlijk al verpest is als er al stelletje Marokanen komt binnenlopen.

Deweb

Avatar

Ik ben niet heel erg zeikerig over mijn mede-bezoekers. Popcorn: Prima. Telefoons: Hooguit irritant. Elkaar iets toefluisteren: Best. Maar doen alsof je in een café zitten dan denk ik 'ga naar het café of kijk thuis een film, dat is nog goedkoper ook'.

xaid

Avatar

sjef "ik irriteer ik me het meest aan het gesmak en gekraak met etende en drinkende mensen."
dit dus

BGMO

Avatar

eltorro "Maak je er nog steeds een "wie" van:P Ik zal de vraag anders stellen: Wat stoort jouw het meest dat de Marokanen volgens jouw in de bioscoop doen?

En het is racistisch als je zegt dat je film voorstelling eigenlijk al verpest is als er al stelletje Marokanen komt binnenlopen."


Rascisme is het sowieso al niet, hoogstens discriminatie (marokkanen in deze context zijn een groep mensen afstammend van marokkaanse immigranten).

EntertainmentWatcher

Avatar

Het ergste wat ik heb meegemaakt is het volgende : Toen de film ''White House Down'' in de bios draaide, ben ik er naar toe geweest in Pathe Eindhoven (Waar ik altijd naar toe ga, ik woon in Schijndel).

Ik ga altijd op een vaste plek zitten en dat is uiterst rechts als je binnenkomt in de rij aan het gangpad (vanwege het feit dat ik dan mijn benen lekker kan strekken, uiteraard wel rekening houdend met mensen die er langs moeten.

Ik zit dus op mijn stoel, en er komen steeds mensen binnen die naar hun plaatsen gaan. Zo ook een stelletje die achter mij ergens gaan zitten.

Vervolgens begint de film en steeds hoor ik piepen en kreunen, ik kijk acxhterom en zie ze steeds verder onderuit zakken. Ik denk het zal vast wel en ik ga verder kijken.

Maar dat gehijg en gekreun bleef, en irriteerde me zo, dat ik de zaal ben uitgelopen op zoek naar een medewerker. Ik sprak iemand aan met het verzoek dat ze kwamen kijken, en zei dat ik dat erg hinderlijk vond.

Vervolgens ga ik weer de zaal in en ga verder met kijken, alhoewel ik dus wel een stuk gemist heb van de film.

Helaas bleef het gekreun en gehijg aanwezig, en ik irriteerde me er steeds meer aan. Het was niet alleen actie voor me op het doek, maar dus ook achter me. Ik keek achterom, maar zag niemand meer. Maar dat hinderlijke geluid bleef.

Ik sta op en loop de zaal uit, en ditmaal naar de supervisor. Ik vertel het verhaal, en hij zou komen kijken. Ik ga weer naar de zaal, en ga weer kijken, alhoewel ik dus helemaal uit de film zat, en dus erg veel gemist had tot 2 x toe.

Ik zie vervolgens de deur opengaan en de supervisor binnenkomen en mijn kant opkomen. Hij loopt de trap op van de hoek waar ik zat, liep achter dat stel om en vroeg of ze meekwamen.

Ik zag ze opstaan, sommige dingen vastmaken en de zaal uitlopen.

Toen de film afgelopen was ging ik naar de supervisor toe, en vroeg hoe het nu afgelopen was. Wat bleek : Hij trof ze liggend op elkaar aan, met de broek op de knieen (niet lachen, is echt gebeurd). Dat meisje was nederlands, sprak ze ook en was gewoon blank. Die jongen bleek geen nederlands te spreken en was getint.

Ze zijn toen de bios uitgezet met een verbod.

Ik snap dat mensen verliefd kunnen zijn, en af en toe elkaar een zoen willen geven bv, maar om nu in de bios te gaan lopen seksen gaat me echt te ver, en gewoon associaal.

Doe dat in je bed, maar niet in de bios.

Aangezien ik de film ''White House Down'' toen maar amper heb kunnen volgen, ben ik er een paar dagen later alsnog naar toe geweest, en toen zonder problemen kunnen kijken.

Dit was dus een echt geval van Actie op het doek, en achter je, alleen niet echt prettig.

Ik ga daarom vaak al s'morgens naar de bios op zaterdag, en probeer dan minimaal 2 films te pakken, die kwa tijd op elkaar aansluiten. Soms pak ik 3 films op een dag (Ik heb een Unlimited Gold pas overigens).

Meestal is een film gewoon te volgen, alleen soms wel irritante mensen die kijken en spelen met die klote mobieltjes belangrijker vinden, dan het kijken naar de film op het doek.

Dat is gewoon irritant als de zaal donker is, en je in je ooghoeken die verlichte schermpjes ziet.

En wat me ook irriteert zijn jongens en meiden die amper droog zijn, die asociaal gaan doen met popcorn gooien, voeten tegen of op de leuning etc.

Maar goed, dat zal de opvoeding van tegenwoordig zijn.

Daarom ben ik blij dat ik in een andere tijd ben opgegroeid.

Alleen zoiets als dat ge-seks achter me, dat had ik nog nooit meegemaakt.

SilentF0rce

Avatar

Mijn grootste irritatie in de bios zijn mensen die constant whatsappen of Facebook-en tijdens de film. Als je niet kijkt, pleurt dan lekker op naar huis.

Mocht je echt ff moeten kijken af en toe, zet dan je helderheid ff op 0. Dan is het nog steeds irritant, maar niet verblindend voor anderen.

Wat trouwens nog irritanter is.. Als je er iets van zegt, dan gaat dat onopgevoede tuig alleen maar nog irritanter doen. Maar ja beter iets van zeggen dan je de hele film lopen irriteren.

benjamin

Avatar

Wat ik ook niet snap is waarom mensen in de bioscoop met zo veel andere zaken willen bezig zijn. Oké, niet iedereen is zo zot van film als wij hier op een site als deze, maar voor zover ik weet zijn bioscopen vandaag de dag toch relatief duur. Als ik per se niet naar een film wil kijken, doe ik dat meestal wel op een manier die niet direct 10 euro of zo kost.

DJKoster

Avatar

Mensen in het algemeen. :P
Ik ga dan ook op tijdstippen dat er niemand of heel weinig mensen in de bioscoop zitten.
The Secret Life of Walter Mitty gekeken zonder andere mensen in de zaal, heerlijk! Smiley face

iTED

Avatar

Ik heb ook een hekel aan die luidruchtige Youssoef's.

Brein8998

Avatar

EntertainmentWatcher "
Alleen zoiets als dat ge-seks achter me, dat had ik nog nooit meegemaakt."

Hahaha wie de fuck doet dat nou hahahah.

Infje

Avatar

eltorro "Maak je er nog steeds een "wie" van:P Ik zal de vraag anders stellen: Wat stoort jouw het meest dat de Marokanen volgens jouw in de bioscoop doen?

En het is racistisch als je zegt dat je film voorstelling eigenlijk al verpest is als er al stelletje Marokanen komt binnenlopen."


Ik snap wat jullie bedoelen. Laten we er verder maar niet op ingaan want dan zijn we wel even bezig en dat is meer voor het forum denk ik.

Ik snap je tweede stelling maar ik heb letterlijk nog nooit meegemaakt dat het niet zo is en ik kom toch regelmatig in Pathe. Dus, een voorbeeld, als ik 50 keer met marokkanen in de bios zit en zij zorgen 50 keer voor overlast en hebben daarmee een 100% score kan het in mijn optiek (let op, mijn optiek, niet iedereen hoeft het zo te ervaren) nooit discriminatie zijn. Het is immers altijd zo en dan is het niet langer een mening.

Remco

Avatar

Infje "Ik snap wat jullie bedoelen. Laten we er verder maar niet op ingaan want dan zijn we wel even bezig en dat is meer voor het forum denk ik.

Ik snap je tweede stelling maar ik heb letterlijk nog nooit meegemaakt dat het niet zo is en ik kom toch regelmatig in Pathe. Dus, een voorbeeld, als ik 50 keer met marokkanen in de bios zit en zij zorgen 50 keer voor overlast en hebben daarmee een 100% score kan het in mijn optiek (let op, mijn optiek, niet iedereen hoeft het zo te ervaren) nooit discriminatie zijn. Het is immers altijd zo en dan is het niet langer een mening."


Yep hier in Rotterdam niet anders. Een keer gegaan naar zo'n bioscoop dag jaren terug waarbij je heel weinig moest betalen dacht 5 gulden. Stervensdruk dus en naast een paar van die kleine marokkaantjes gezeten die de hele film hun bek niet konden houden. Schijnt na die ramadan helemaal drama te zijn vechtpartijen etc in die bioscopen. Geloof dat ze zelfs niet meer open zijn op die dag tegenwoordig.

Angelater

Avatar

Infje "Waarom nou weer zo? Ik woon in Den Haag en marokkanen zijn gewoon een groot probleem hier en dus ook in de bioscoop. Al zo vaak ruzie gehad, dat gaat nergens meer over. Is niks racistisch aan. Het zijn gewoon feiten."
Sorry, mijn humor slaat wel vaker de plank mis. Bedoelde er niets mee behalve dat je opmerking gewoon puur racistisch is.

Wat echter wel grappig is;
Op FilmTotaal gelden een aantal eenvoudige huisregels m.b.t het plaatsen van reacties:
- Geen discriminatie en/of...

:E Maar opnieuw; ik bedoelde het maar lollig. Je kan niet ontkennen dat je één heel volk nu in een simpel hutje zit te douwen. Ik heb er voor de rest ook geen fijne ervaringen mee. 'Tis apart dat iemand er zo mee naar voren komt ;)

Infje

Avatar

Angelater ":E Maar opnieuw; ik bedoelde het maar lollig. Je kan niet ontkennen dat je één heel volk nu in een simpel hutje zit te douwen. Ik heb er voor de rest ook geen fijne ervaringen mee. 'Tis apart dat iemand er zo mee naar voren komt ;)"


Don't worry!

Om er toch nog even op in te gaan. Heel simpel eigenlijk, vrijwel alle keren dat ik ruzie of overlast had in de bios, kwam door marokkanen. Dus die eerste opmerking meende ik ook gewoon echt. Dat kwam er namelijk als eerste in mijn op Smiley face

patrick_h

Avatar

Ik ga over mijn nek van de geur van warme zoete popcorn. :r Als iemand naast me komt zitten die dat eet moet ik gewoon verplaatsen. Maar ik kan het natuurlijk niemand kwalijk nemen dat hij/zij iets eet dat gewoon verkocht wordt aldaar. Gelukkig dat mensen met wie ik naar de bioscoop ga dat niet eten.

Ook zit ik nogal onderuit gezakt, want dat vind ik lekker, maar dan kan ik het dus niet hebben als er iemand direct voor mij zit, want dan heb ik een hoofd in beeld. Maar ik kom meestal toch zo laat mogelijk binnen dus dat komt ook meestal wel goed. En ook dat kun je mensen niet kwalijk nemen.

Ik zit zeker drie keer per week in een Pathé-bioscoop in de Randstad, 's avonds en in het weekend, maar ik heb eigenlijk niet heel veel last van pratende of stoer doende pubers, ongeacht van welke afkomst. Waarschijnlijk komt dat doordat ik dus nooit op een van de achterste rijen zit.

Het meeste last heb ik eigenlijk van pratende mensen in filmhuizen. Misschien hoor ik die beter doordat de zalen kleiner zijn en ze dus dichter bij me zitten.

Ook bizar recentelijk: Pathé die tijdens een Unlimited Night gratis bier en voedsel uitreikt. Op zich niet slecht, maar het voedsel is een zak Doritos. Zit je dus in een zaal waar vierhonderd man Doritos zit te kanen....

Rorschach

Avatar

Deze poll brengt aardig wat reacties los.. wellicht even bundelen en opsturen naar Pathé ofzo? ;)

Blockbuster

Avatar

Er zijn idd wel groepjes jongeren (ook Hollandse) die bewust naar de bioscoop gaan om te rellen. Van die ettertjes, die al teveel gezopen en geblowd hebben en dan juist hopen dat iemand wat van hun gedrag gaat zeggen, want daar kicken ze op. Dat is misschien wel het irritantste wat er kan gebeuren, van die asociale tokkie's die de boel komen verpesten.

SciFiFanaat

Avatar

Zo`n beetje alles van het lijstje wel een keer meegemaakt. Ervaring leert dat om de meeste irritaties enigzins te voorkomen je in de premiere-week naar de film moet gaan. Grootste kans dat de zaal vol zit met echte filmliefhebbers.

Gestemd voor praten, 2 uur je mond houden is voor een hoop mensen blijkbaar teveel gevraagd. Hiermee had ik ook zo'n beetje de ergste bioscoop-ervaring ooit ervaart. Bij Saving Private Ryan zat een vader die voor mij zat de GEHELE film aan z'n zoontje te vertalen/uit te leggen. Telefoontjes die afgaan en bioscoopbezoekers die bang zijn te verhongeren als ze niet twee uur lang al smekkend en krakend van alle naar binnen proppen staan bij mij ook hoog op de lijst.

Kamehameha

Avatar

Mensen die hoorbaar lachen om grappen in films :'(
Overigens ben ik voor laatkomers ook een vorm van ergernis want ik trek me voeten niet in mochten ze langs me komen.

Steve Harwin

Avatar

Veel dingen kunnen irritant zijn, maar vaak hebben bezoekers ook zelf door dat ze hun gsm beter hadden moeten controleren. Foutjes maken mag, dat schijnt menselijk te zijn. Zet 'm snel uit en ik vergeef je wel.

Wat ik pas écht irritant vind, is als dergelijk irritant gedrag
- wordt gebezigd, en vervolgens
- wordt voortgezet, en
- je agressief wordt benaderd als je er iets van zegt

NieuwsFilm

meest populair