Video

Twee red-band trailers voor 'Bad Neighbors' met Zac Efron en Seth Rogen

Een burenruzie tussen een jong stel en een studentenhuis, in beeld gebracht door regisseur Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall, 2008).

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 09.04.2014 om 10:21 in Video
Hieronder vind je twee nieuwe red-band trailers, een voor het Amerikaanse publiek en een voor de rest van de wereld, voor de komedie Bad Neighbors. Deze nieuwe film van regisseur Nicholas Stoller, bekend van de films Forgetting Sarah Marshall (2008) en Get Him to the Greek (2010), bevat hoofdrollen voor Zac Efron, Seth Rogen, Christopher Mintz-Plasse, Rose Byrne en Dave Franco.

Bad Neighbors gaat over een jong koppel (Rogen en Byrne) die na de geboorte van hun baby noodgedwongen naast een studentenhuis komen te wonen. Dit pand, met de personages van Efron en Franco aan de leiding, zorgt natuurlijk voor een heleboel overlast. Het stel is echter niet van plan zich zomaar gewonnen te geven en er ontstaat al snel een bijzonder extreme en onconventionele burenruzie.

Neighbors komt in Nederland uit op 8 mei 2014.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kilian

Avatar

Ik ging helemaal stuk. Ziet er geweldig uit, doet mij een beetje denken aan 21 Jump Street humor.

Secret1994goesFilm

Avatar

Zalig :) Ben benieuwd of er iemand gaat winnen tegen het einde of ze uiteindelijk moeten team up'en voor iets groter :)
Maar deze wil ik wel eens zien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair