Bad Neighbours (2014)

The battle for the street begins.

Deze amusante komedie over een vet aangezette burenruzie laat een geslaagde combinatie van verbale humor en slapstick zien. Bij vlagen plat, maar wel met een hart.
play

6,2 details

  • 97 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
97 Min Verenigde Staten

In deze komedie trekken Kelly (Byrne) en Mac (Rogen) hun nieuwe woning in, maar komen er al snel achter dat ze een groep studenten als buren krijgen. Helaas voor beide partijen is het geen goed "huwelijk".

Alt titel
Neighbours, Neighbors
Regie
Nicholas Stoller
Cast
Zac Efron, Seth Rogen, Rose Byrne, Dave Franco, Christopher Mintz-Plasse, Ike Barinholtz, Halston Sage, Craig Roberts, Carla Gallo, Brian Huskey, Ali Cobrin, Elise Vargas, Jerrod Carmichael, Zoey Vargas, Kira Sternbach.
Budget
$ 18.000.000
Opbrengst
$ 268.157.400
Release
09.05.2014
Release NL
08.05.2014
Release DVD
11.11.2014

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Nicholas Stoller | Cast: Seth Rogen (Mac), Zac Efron (Teddy), Rose Byrne (Kelly), Dave Franco (Pete), Christopher Mintz-Plasse (Scoonie), e.a. | Speelduur: 96 minuten | Jaar: 2014

De Amerikaanse Mac en de Australische Kelly hebben elkaar op de universiteit leren kennen en zijn in een nieuwe fase van hun leven beland. Ze staan nog met één been in hun studententijd en met het andere in het volwassen leven met alle bijkomende verantwoordelijkheden. De dertigers zijn bij het ouderschap aanbeland en dat vereist nog best een organisatie. Gaan stappen is er nauwelijks nog bij. Pogingen om hun jonge dochter te betrekken bij het uitgaan stranden vroegtijdig, veelal door algehele uitputtingsverschijnselen. Mac en Kelly hadden het vijf jaar geleden niet kunnen bedenken, maar nu zijn ze toe aan (nacht)rust en regelmaat. De naastgelegen huizen staan leeg, maar al vlot dienen de nieuwe buren zich aan. Rechts komt een rustig homostel met een kind te wonen. Links een enorme nachtmerrie. Het leven van het stel dreigt een regelrechte hel te worden als blijkt dat er een studentendispuut is neergestreken.

videotrailers & clips

alle artikelen (9)

Bad Neighbours Nieuwsberichten

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Bad Neighbours

acties