Algemeen

'Bad Neighbours 2' verschijnt in 2016

Volgend jaar al een vervolg op de komedie met Zac Efron en Seth Rogen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 07.02.2015 om 19:31 in Algemeen
Afgelopen jaar was de R-rated komedie Bad Neighbours - in de States bekend onder de titel Neighbors - van regisseur Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek) een groot succes. Universal Pictures heeft onthuld dat de opvolger te zien zal zijn in het voorjaar van 2016.

Regisseur Stoller zal net als het drietal Zac Efron, Seth Rogen en Rose Byrne terugkeren voor Bad Neighbours 2. Het script wordt geschreven door onder meer regisseur Stoller en producenten Rogen en Evan Goldberg. Ook uitvoerend producenten Jay Cohen en Brendan O’Brien dragen hun steentje bij aan het script.

Wereldwijd wist Bad Neighbours bijna $270 miljoen op te halen. Hiermee was het na 22 Jump Street de best scorende komedie van 2014. Het tweede deel staat nu vast op 13 mei 2016.

In het eerste deel betrekt een jong stel hun nieuwe woning, maar komen er al snel achter dat ze een groep studenten als buren krijgen. Helaas voor beide partijen is het geen goed "huwelijk". Hieronder een clip:


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Er zaten wel wat leuke dingetjes in de film, maar ik vond hem tegenvallen.
Ik mag hopen dat het vervolg beter wordt, anders hoef ik hem niet te zien.

benjamin

Avatar

Is dit concept nu zo geweldig dat het twee films rechtvaardigt?

Olrik

Avatar

Ik snap eerlijk gezegd niet goed wat mensen zo goed vonden aan Bad Neightbours. Naar mijn mening was het een ongelofelijk flouwe komedie met domme grappen en vlak acteerwerk.

YOLO

Avatar

Vond het ook een flauwe komedie. Zonde van Seth Rogen. Nee ik meer uit naar de samenwerking met Boyle & Fassbender.

Papigiulio

Avatar

Wow erg verbaasd met de reacties, dacht dat ik de enige was die dit een een slappe film vond. Jammers want de trailer zag er leuk uit.

nieuwslaatste nieuws

meest populair