Drie R.I.F.T. posters 'Transcendence'

En een nieuwe featurette onderzoekt de werkelijke mogelijkheden van artificial intelligence.

Hieronder zie je drie posters en een featurette voor de sci-fi Transcendence. De drie posters zijn een soort affiches van R.I.F.T. (Revolutionary Independence From Technology), de organisatie die in de film tegen technologische vooruitgang is en waarschijnlijk op slechte voet leeft met het hoofdpersonage Will Caster, gespeeld door Johnny Depp.

Eerst kun je kijken naar een korte featurette, waarin wordt ingegaan op de daadwerkelijke mogelijkheden van A.I., artificial intelligence. Vanaf 17 april draait Transcendence in de States en pas vanaf 19 juni is de film in de Nederlandse bioscoop te zien.


In de film van regisseur Wally Pfister en uitvoerend producent Christopher Nolan hebben drie computerwetenschappers, Max (Paul Bettany) en het getrouwde koppel Will (Depp) en Evelyn (Rebecca Hall), een programmacode weten te ontwikkelen voor ’s werelds eerste zelfbewuste computer. Als een groep terroristen Will vermoordt, besluit Evelyn zijn bewustzijn in het testmodel van de supercomputer te uploaden. In eerste instantie denkt men dat het experiment is mislukt, maar dan reageert Will.





NieuwsFilm

meest populair