Bioscoopreleases week 15

Welke films gaan deze week allemaal in première?

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Noah (2014)


Het legendarische verhaal van Noah, de Bijbelfiguur die in een visioen de opdracht van God krijgt om een ark te bouwen. Daarop moet hij één exemplaar van alle levende wezens op Aarde meenemen.
Bekijk de afbeelding

Rio 2 (2014)


De film volgt Blu, Jewel en hun drie kinderen die het perfecte leventje leiden in het prachtige Rio de Janeiro. Jewel is van mening dat de kinderen moeten leren leven als echte vogels en daarom besluiten ze de Amazone in te gaan. Blu probeert zich aan te passen aan de nieuwe buren, maar vreest ondertussen dat hij zijn gezin kwijtraakt binnen de onbekende omgeving.
Bekijk de afbeelding

Toen was geluk heel gewoon: De film (2014)


1974. Het Nederlandse voetbalelftal heeft net de WK-finale verloren van West-Duitsland. Het hele land rouwt, en uit frustratie gooit Jaap Kooijman de gloednieuwe kleurentelevisie uit het raam.
Bekijk de afbeelding

Pim & Pom: Het Grote Avontuur (2014)

Regie: Gioia Smid

De vriendschap tussen de impulsieve en avontuurlijke Pim en de voorzichtigere Pom komt onder druk te staan, als ze de weg naar huis moeten vinden.
Bekijk de afbeelding

Viva la libertà (2012)


Enrico Oliveri is leider van de grootste oppositiepartij in het parlement. Hij is depressief, want de verkiezingen komen eraan en de peilingen wijzen erop dat zijn partij flink zal verliezen. Daar kan Enrico niet mee omgaan, en hij besluit de benen te nemen. De partij verzwijgt dit en nestor Andrea Bottini vraagt zijn tweelingbroer Giovanni om stiekem zijn plaats in te nemen. De twee lijken precies op elkaar, maar er is één groot verschil: Giovannie heeft een totaal andere levenskijk dan zijn broer.
Bekijk de afbeelding

Yves Saint Laurent (2014)


Een blik op het leven van de Franse ontwerper Yves Saint Laurent, vanaf het begin van zijn carrière in 1958 toen hij zijn geliefde en zakenpartner Pierre Berge ontmoette.
Bekijk de afbeelding

The Keeper of Lost Causes (2013)


Carl Mørck en Assad vormen een ietwat opmerkelijk duo. Ze werken bij de politie, voor de afdeling Q. Die houdt zich bezig met zaken die bijna verjaard zijn. Het duo raakt betrokken bij een zaak die al vijf jaar loopt, in verband met de vermissing van Merete. Al gauw bevinden Carl en Assad zich in de duistere uithoeken van Scandinavië, waar ze zoeken naar de psychopathische moordenaar. Maar de waarheid blijkt erger dan ze zich konden inbeelden.


NieuwsFilm

meest populair