Eerste officiële trailer 'A Most Wanted Man'!

Van Anton Corbijn en met de onlangs overleden Phillip Seymour Hoffman.

Geruime tijd geleden zagen we al een eerste clip voorbijkomen van A Most Wanted Man van de Nederlandse regisseur Anton Corbijn en met de eerder dit jaar overleden Phillip Seymour Hoffman. Hieronder kun je kijken naar de eerste trailer.

A Most Wanted Man is gebaseerd op het gelijknamige boek van John Le Carr, wie z'n boeken ook als basis dienden voor films als Tinker Tailor Soldier Spy (2011), The Constant Gardener (2005) en The Tailor of Panama (2001). In Nederland verschijnt de thriller, met aanvullende rollen voor Rachel McAdams, Robin Wright Penn, Daniel Brühl en Willem Dafoe, op 24 juli in de bioscoop.



A Most Wanted Man speelt zich af in Hamburg, waar een bijna dode man, half Tsjetsjeens-half Russisch, op de vlucht is en terecht komt in de islamitische gemeenschap van de stad. Hier zoekt de man naar hulp en probeert hij het fortuin van zijn overleden vader te bemachtigen. Hij komt in contact met een jonge vrouwelijke advocate en een Britse privé-bankier. Ze worden ondertussen de hele tijd in de gaten gehouden door een Duitse spionneneenheid.



NieuwsFilm

meest populair