Jerry Bruckheimer over 'Pirates of the Caribbean 5', 'Beverly Hills Cop 4' en 'Top Gun 2'

De megaproducent hoopt dat twee van deze projecten dit jaar nog van de grond komen.

De Amerikaanse tv-zender Bloomberg had de kans om producent Jerry Bruckheimer te vragen naar de status van een drietal projecten die hij momenteel ontwikkelt: Beverly Hills Cop 4, Top Gun 2 en Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

Bruckheimer liet opnieuw vallen dat Brett Ratner een vierde Beverly Hills Cop-film zal regisseren en Eddie Murphy zal terugkeren als Axel Foley. ''We zijn momenteel bezig om het script af te ronden. Paramount heeft er veel zin in, Eddie heeft er veel zin in en Brett Ratner ook, dus ik denk dat we snel kunnen beginnen. Hopelijk kunnen de opnames aan het einde van deze zomer of aan het begin van de herfst van start gaan. We brengen Eddie terug naar Detroit, een Beverly Hills-agent in Detroit. Dat wordt dus erg leuk, hij heeft er veel zin in.''

Over het langverwachte vervolg op Top Gun zei Bruckheimer het volgende: Weet je, de technologie is behoorlijk veranderd sinds we de eerste film maakte. Ik denk dus dat we profijt hebben van hoe de wereld tegenwoordig in elkaar zit, met drones die veel van onze oorlogen uitvechten. Maar is de piloot overbodig? Ik denk het niet, volgens mij gaan we ze nog wel een tijdje hebben. Je hebt immers piloten nodig om snelle beslissingen te maken. Hopelijk kunnen we dus beide werelden belichten.''

En hoewel Bruckheimer niks kon zeggen over een opnamestart van Top Gun 2, wist hij wel te vertellen dat hij hoopt dat de opnames van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales snel van start zullen gaan. ''We werken er momenteel aan, dus hopelijk kunnen we snel beginnen.'' zei de producent over het vijfde deel uit de franchise. ''Johnny heeft er zin in en Disney natuurlijk ook, dus ik hoop dat we dit najaar aan de slag kunnen.

Tot slot werd Bruckheimer gevraagd of Keith Richards zal terugkeren in de nieuwe Pirates-film. ''Ik hoop het. We willen hem graag terugzien, dus we zullen zien''.



NieuwsFilm

meest populair