Video

Draken en schapen in nieuwe clip 'How to Train Your Dragon 2'

De Vikings in de film lijken een 'Quidditch'-achtige sport te spelen.

door Zilko Tarici op 19.04.2014 om 17:19 in Video
Dreamworks Animation heeft een wederom een nieuwe clip van hun nieuwste animatiefilm How to Train Your Dragon 2 online geplaatst. In de clip zien we hoe de jonge Vikingen een Quidditch-achtig spel spelen waar draken en schapen aan te pas komen. Houd FilmTotaal in de gaten, want maandag hebben we de eerste vijf minuten van de film voor jullie!

De stemmencast van How to Train Your Dragon 2 bestaat uit o.a. Jay Baruchel, Gerard Butler , Craig Ferguson , Jonah Hill en America Ferrara .

In het tweede deel van de epische How to Train Your Dragon-trilogie (het derde deel wordt verwacht in 2016) treffen we hoofdrolspeler Hiccup en zijn drakenvriendje Toothless 5 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film aan. Terwijl Astrid, Snoutlout en de rest van de bende jonge Vikingen elkaar uitdagen in drakenraces (de nieuwste populaire sport) verkent het onafscheidelijke paar onverkende gebieden en nieuwe werelden. Als de twee op een geheime ijsgrot schuilen die honderden wilde draken herbergt, komen ze terecht in een enorme strijd die de vrede bedreigt.

How to Train Your Dragon 2 draait vanaf 2 juli 2014 in de Nederlandse bioscopen.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arteron

Avatar

Gisteren de eerste 5 minuten gezien voor Oculus. Ik was meteen verkocht! Goede mix van humor en sfeer met mooie animatie! Laat maar komen!

NieuwsFilm

meest populair