Video

Bekijk de eerste 5 minuten van 'How to Train Your Dragon 2'

Dreamworks' nieuwste belooft weer een animatietopper te worden.

door Zilko Tarici op 22.04.2014 om 14:22 in Video
Zoals we vorige week al hadden beloofd, hebben we nu de eerste 5 minuten van Dreamworks Animation's How to Train Your Dragon 2 voor jullie. Het vervolg op de succesfilm uit 2010 ziet er visueel weer voortreffelijk uit, dus laten we hopen dat het verhaal van even hoge kwaliteit is.

De stemmencast van How to Train Your Dragon 2 bestaat uit o.a. Jay Baruchel, Gerard Butler , Craig Ferguson , Jonah Hill en America Ferrara .

In het tweede deel van de epische How to Train Your Dragon-trilogie (het derde deel wordt verwacht in 2016) treffen we hoofdrolspeler Hiccup en zijn drakenvriendje Toothless 5 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film aan. Terwijl Astrid, Snoutlout en de rest van de bende jonge Vikingen elkaar uitdagen in drakenraces (de nieuwste populaire sport) verkent het onafscheidelijke paar onverkende gebieden en nieuwe werelden. Als de twee op een geheime ijsgrot schuilen die honderden wilde draken herbergt, komen ze terecht in een enorme strijd die de vrede bedreigt.

How to Train Your Dragon 2 draait vanaf 2 juli 2014 in de Nederlandse bioscopen.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Briana11

Avatar

Wow, awesome! Ziet er goed uit, heel goed! Eerste film had ik weinig van verwacht, maar was toen aangenaam verrast en heb hier eigenlijk wel zin in!

Perrysh

Avatar

Hier werd ik even mee opgezadeld tijdens de voorfilm bij Cap Am afgelopen zondag, dacht zelfs nog even in de verkeerde zaal te zitten. :P

Zag er verder leuk uit hoor, in ieder geval erg sterk geanimeerd. Alleen leek dat spel nogal een Harry Potter rip-off, maar ach, laten we het een homage noemen. ;)

benjamin

Avatar

Ook al gehoord dat de eerste vijf minuten overal vertoond werden: goed dat ze dat gedaan hebben, anders zou geen kat gaan kijken uiteraard.

Decepticon

Avatar

Ik kreeg dit afgelopen zaterdag ook voorgeschoteld bij Captain America The Winter Soldier.
Het ziet er fantastisch uit, net zoals het eerste deel, maar ik vind het echt de grootste onzin om complete 5 minuten te laten zien als voorproefje. Je kunt mensen er lekker mee maken met een beetje reclame, ik snap dat een reclamecampagne moet gebeuren, maar hoe weinig vertrouwen hebben de studio's tegenwoordig in hun films, als ze dit soort dingen doen?

benjamin

Avatar

Decepticon "Je kunt mensen er lekker mee maken met een beetje reclame, ik snap dat een reclamecampagne moet gebeuren, maar hoe weinig vertrouwen hebben de studio's tegenwoordig in hun films, als ze dit soort dingen doen?"


Is toch ook niet leuk als je dan kijkt en die volledige vijf minuten opnieuw ziet voor het verhaal echt begint. Of als je ze voor het eerst ziet en dan merkt dat mensen nog praten of zo omdat ze het toch al eens gezien hebben...

NieuwsFilm

meest populair