Algemeen

Eerste blik op Rihanna's personage in DreamWorks 'Home'

Alweer de dertigste animatiefilm van DreamWorks Animation.

door Bram de Groot op 24.04.2014 om 10:36 in Algemeen
Hieronder zie je een indruk op de twee belangrijkste personages in DreamWorks’ dertigste animatiefilm Home: het buitenaardse wezentje Oh en het meisje Tip. De stemmen worden ingesproken door respectievelijk Jim Parsons en Rihanna. De bekende zangeres neemt ook enkele nummers op voor de soundtrack.

In Home, gebaseerd op het kinderboek The True Meaning of Smekday, is het buitenaardse ras Boov op zoek naar een nieuwe planeet om op te wonen. Ze besluiten zich te vestigen op de aarde. Op onze planeet krijgen het meisje Tip en de alien Oh, een verbannen Boov, een vriendschap en ze ontdekken dat er meer op het spel staat dan intergalactische verhoudingen.

Andere stemmen zijn van Steve Martin (Captain Smek) en Jennifer Lopez, die de rol van de moeder van Tip voor haar rekening neemt. Vanaf 3 december draait Home in de Nederlandse bioscopen.
Eerder zagen we onderstaande korte introductiefilm 'Almost Home':


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WillieNelson

Avatar

Goede introfilm! helaas word het gelijk weer in de grond geboord omdat Rihanna in de film zit. daar word ik een beetje droevig van.

Chrischzz

Avatar

WillieNelson "goede introfilm! helaas word het gelijk weer in de grond geboord omdat Rihanna in de film zit. daar word ik een beetje droevig van."


Dat is ook wel begrijpelijk hoor..
Dreamworks huurt vaak bekende mensen in voor stemmen om zieltjes naar de film te trekken ipv goed getrainde stem acteurs te gebruiken..

Goed voorbeeld is bijvoorbeeld ook dat ze bij Transformers eigenlijk ook niet eens Peter Cullen hadden willen inhuren voor Optimus Prime.. De beste man moest notabene auditie doen.. Maar alleen omdat de fans erop aandrongen..

Bij de Nederlandse vertalingen van de meeste animatie films doen ze altijd (niet alleen Dreamworks) het zelfde.. Terwijl er juist heel veel stem-talent rondloopt.

movieboy

Avatar

Chrischzz "Dat is ook wel begrijpelijk hoor..
Dreamworks huurt vaak bekende mensen in voor stemmen om zieltjes naar de film te trekken ipv goed getrainde stem acteurs te gebruiken.."


haha well said, men verschiet ervan hoeveel domme mensen op deze aardbol leven.

YOLO

Avatar

Oh come on. Rihanna! :|
Wie is de volgende? Justin Bieber! O+

Frietgezicht

Avatar

Lekker belangrijk.
Het is maar een stem en Rihanna heeft een mooie stem en het is een kinderfilm dus die kids boeit dat niks.
Gaan ze klagen over Rihanna maar wel een tekenfilm kijken :E

benjamin

Avatar

Het einde van de wereld is het misschien niet, maar ergens toch wel spijtig, gezien dit soort castings vaak enkel gebeurt met oog op de poster bij wijze van spreken in plaats van op de film.

NieuwsFilm

meest populair