Gary Oldman: vervolg op 'Tinker Tailor Soldier Spy' onwaarschijnlijk

De markt is er niet meer klaar voor, denkt hij.

Het laatste dat we hoorden over het geplande vervolg op Tinker Tailor Soldier Spy, was dat de opnames begin dit jaar van start zouden gaan. Het is nu eind april en nog altijd is er niet begonnen met de opnames van de verfilming van Smiley’s People, een van de twee vervolgen die John le Carré schreef op Tinker Tailor.

In een interview met Collider ging Gary Oldman in op hoe waarschijnlijk het is dat de film gemaakt wordt. Hij is bang dat de markt er niet meer voor open staat tegen de tijd dat de film gemaakt kan worden. ”Ik zou hem graag maken... Er is veel gesproken over Smiley’s People, en toen plotseling…” vertelde Oldman.

”Dus ja, ik zou graag nog een film willen maken. Maar [Tomas] Alfredson werkt op dit moment aan iets anders met Working Title. Ik geloof dat hij op z’n minst… Ze wilden bijna dat hij de films back-to-back zou maken, maar toen zei hij, ‘Ik weet het niet, ik wil eerst iets anders doen, of iets in mijn eigen taal.’ Want je vergeet het bijna, hij is een Zweed. Dus, wie weet? Als er een markt voor is. Vandaag zouden we het erover hebben om het boek voor televisie te verfilmen. Zesentwintig miljoen dollar. Je krijgt geen zesentwintig miljoen dollar voor Tinker Tailor Soldier Spy meer zoals de markt er nu uit ziet.”

Zouden jullie graag een vervolg willen zien op Tinker Tailor Soldier Spy?



NieuwsFilm

meest populair