DVD releases week 18

Met o.a. The Secret Life of Walter Mitty en Soof.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

All Is Lost (2013)


Het gevecht van een man tegen de natuur. De man (Robert Redford) raakt verdwaald op volle zee en worstelt alleen tegen de elementen van moeder natuur voor slechts één belangrijke zaak: Hij zal dit hoe dan ook overleven! De omstandigheden zijn hem echter niet goed gezind en hij zal alles op alles moeten zetten om in leven te blijven.
Bekijk de afbeelding

The Secret Life of Walter Mitty (2013)


'The Secret Life of Walter Mitty' betreft een remake van de gelijknamige film uit 1947, die gebaseerd was op een kort verhaal van James Thurber. Hierin probeert een pantoffelheld zijn frustraties te overwinnen door zich zijn leven voor te stellen als onbevreesde vliegtuigpiloot, een briljante dokter en vele andere beroepen.
Bekijk de afbeelding

Chained (2012)


Een moeder en haar zoontje Tim zijn op de weg terug van de bioscoop en worden opgepikt door Bob, een gestoorde taxichauffeur. Hij vermoordt de moeder en ontfermt zich vanaf dat moment over de jongen. Bob laat Tim telkens alle rotzooi opruimen nadat hij een moord heeft gepleegd. Na enkele pogingen om te ontsnappen ketent Bob Tim vast en geeft hem een nieuwe naam: Rabbit. In de jaren die volgen probeert Bob van zijn gevangene net zo'n psychopaat te maken als hijzelf.
Bekijk de afbeelding

Much Ado About Nothing (2012)


'Much Ado About Nothing' is een exacte verfilming van een door Shakespeare geschreven verhaal en volgt twee totaal verschillende koppels. Benedick (Alexis Denisof) en Beatrice (Amy Acker) zijn het absoluut niet met elkaar eens, totdat ze verliefd op elkaar worden. Het tegenovergestelde zijn Claudio (Fran Kranz) en Hero (Jillian Morgese). Zij zijn juist verlegen en draaien om elkaar heen. Rondom die twee paartjes speelt 'niets' een grote rol.
Bekijk de afbeelding

Soof (2013)


Soof nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: 3 leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag afvraagt: "Is this all there is?" Het cateringbedrijfje wil niet echt van de grond komen, haar drie kinderen slokken al haar tijd op en ze kan niet echt rekenen op Kasper, die zijn tijd vooral in zijn eigen werk stopt. Als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim tegen het goddelijke lijf loopt is er meteen een klik. Even iemand die haar ziet om wie ze is, zich niet meteen afvraagt wie de kinderen naar hockey brengt en die haar het gevoel geeft bijzonder te zijn. Als de relatie tussen Soof en Jim onbedoeld uit de hand dreigt te lopen en de verbouwing van Soofs tuinhuis tot professionele keuken zijn tol eist, dringt de vraag zich langzaam op of Kasper nog wel die woest-aantrekkelijke man is, waar Soof ooit voor viel. En hoe meer ze grip probeert te krijgen op haar leven, des te meer lijkt dit te ontsporen.
Bekijk de afbeelding

Free Birds (2013)


Free Birds gaat over twee kalkoenen die terug in de tijd gaan om ervoor te zorgen dat hun soort niet langer het hoofdgerecht zijn tijdens Thanksgiving Day, een belangrijke feestdag in de States.
Bekijk de afbeelding

Like Father, Like Son (2013)


Ryota Nonomiya is een succesvolle zakenman, gedreven door geld. Hij ontdekt dat zijn biologische zoon na zijn geboorte met een ander kind geruild was. Hij moet een levensveranderende beslissing nemen en voor zijn eigen zoon kiezen, of het kind dat hij als zijn eigen zoon opvoedde.
Bekijk de afbeelding

Paranormal Activity: The Marked Ones (2014)


Nadat hij het 'merk' heeft gekregen, wordt Jesse opgejaagd door mysterieuze krachten. Zijn familie en vrienden proberen hem te redden.
Bekijk de afbeelding

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht (2013)


Follow-up op de televisietrilogie "Heimat". Wederom een aangrijpend verhaal dat zich afspeelt in het fictieve Duitse dorp Schabbach.
Bekijk de afbeelding

The Selfish Giant (2013)


Arbor, 13 jaar, en Swifty, zijn beste vriend, leven aan de rand van de maatschappij en zijn beiden geschorst van school. Ze ontmoeten Kitten, een ijzerhandelaar. Met de hulp van een paard en een kar verzamelen de twee vrienden metaal voor de rekening van Kitten. Swifty voelt zich op zijn best in het gezelschap van paarden, Arbor wil vooral Kitten imponeren en geld verdienen. Wanneer Kitten het talent van Swifty ontdekt om met paarden om te gaan en hem bevoordeelt, voelt Arbor zich gekwetst en uitgesloten. Hun vriendschap komt op wankele poten te staan. Arbor wil nog meer geld verdienen en gaat daarbij tot het uiterste waardoor de spanningen tussen de twee vrienden nog hoger oplopen.
Bekijk de afbeelding

Marina (2013)


Het is vlak na de Tweede Wereldoorlog in Italië. De tien-jarige Rocco groeit op een een prachtig, maar arm bergdorpje in Calabrië. Althans, totdat zijn vader Salvatore het besluit neemt om een betere toekomst voor zijn gezin te vinden. Hij gaat werken in de steenkoolmijnen van België. Al vlug laat Salvatore zijn gezin overkomen, en zo wordt Rocco van de ene op de andere dag een migrant. De grauwe mijnstreek is een domper op het leven van de vrolijke Rocco, die tegen de wil van zijn vader een uitweg via de muziek en de liefde zoekt, om zijn eigen dromen te realiseren.
Bekijk de afbeelding

In Bloom (2013)


Kurt en Paul wonen in Chicago en gaan al een paar jaar met elkaar. Het is hun eerste serieuze relatie en die lijkt meteen perfect. Toch bedriegt de schijn, want Kurt is jointjes gaan dealen en leeft met de dag. Hij vindt dat prima, maar Paul is uitgekeken op zijn saaie leventje. Hij wil naar Parijs om zijn familie weer te zien. Als Kurt dan op een feestje de opdringerige Kevin ontmoet, beginnen die twee te daten. Kurt komt erachter wat hij mist bij Paul en breekt met hem. Een beslissing waar hij al snel spijt van krijgt.
Bekijk de afbeelding

La marche (2013)


1983. Frankrijk wordt geplaagd door ongelijkheid en racistisch geweld. Als protest besluiten drie jonge mensen en een priester tot een protestmars tegen racisme. Ze lopen de 1.000 kilometer tussen Marseille en Parijs en steeds meer mensen sluiten zich bij het protest aan.
Bekijk de afbeelding

Angélique (2013)


De mooie en onschuldige Angélique wordt uitgehuwelijkt aan een rijke graaf, Peyrac genaamd. Hij verovert ondanks zijn weerzinwekkende uiterlijk door zijn intellect en humor al snel haar hart. Maar er hangt een duister geheim over hun huwelijk. Een groep edelmannen is tot alles bereid om haar uit te schakelen als zij hoort dat zij de monarchie omver willen werpen. Angélique wordt beschermd door de macht van Peyrac, maar die wordt beschuldigd van toverij en belandt op de brandstapel. Angélique verliest haar titel en rijkdom en besluit al gauw het recht in eigen handen te nemen. Aan het hoofd van een bende bedelaars, dieven en prostituees vecht ze voor haar twee kinderen en dat leidt al snel tot een conflict met koning Lodewijk XIV.


NieuwsFilm

meest populair