Hailee Steinfeld vergezelt de Bellas in ‘Pitch Perfect 2'

En wat heeft regisseur Elizabeth Banks allemaal te vertellen over de muzikale sequel?

Hailee Steinfeld, bekend vanwege haar Oscarnominatie voor True Grit (2010) en haar rol in Ender's Game (2013), in in gesprek voor een plekje in de cast van Pitch Perfect 2. De muzikale sequel, die wordt geregisseerd door Elizabeth Banks, bevat de voornaamste mensen uit de eerste Pitch Perfect. Denk hierbij aan namen als Anna Kendrick, Rebel Wilson en Brittany Snow.

Banks, die tevens zal terugkeren in de rol van Gail, maakt met Pitch Perefect 2 haar regiedebuut. Tegenover Cosmopolitan zei ze het volgende over haar ervaringen:

"Toen we de eerste film maakten, hadden we eigenlijk geen idee waarmee we bezig waren. Maar toen bleken mensen het ineens leuk te vinden. Daarom voel ik nu een enorme druk. Ik wil alleen werken aan dingen waar ik iets bij voel. Regisseren kost meer tijd en energie, maar ik zou het niet doen als ik er niet honderd procent achter zou staan. Deze instelling heb ik met alles in mijn leven en ik ben zeer dankbaar dat ik dit soort keuzes kan maken."

Het origineel uit 2012 haalde wereldwijd meer dan 100 miljoen dollar binnen en had daarnaast ook nog eens een bijzonder populaire soundtrack. Pitch Perfect 2 staat in Nederland gepland voor 14 mei 2015.

NieuwsFilm

meest populair