TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Inglourious Basterds (2009)

Zaterdag 3 mei om 22:00 op Veronica

In het door Duitsers bezette Frankrijk is Shosanna Dreyfus getuige van de brute moord op haar familie, onder leiding van nazi-kolonel Hans Landa. Ze weet maar net te ontsnappen en vlucht naar Parijs, waar ze een filmtheater gaat runnen. Ondertussen, ergens anders in Frankrijk, is een joodse groep soldaten, onder leiding van Lt. Aldo Raine bezig met het organiseren van wraakaanvallen op de nazi's. De groep die bij de vijand bekend staat als ´The Basterds´, moet angst zaaien door de nazi's op brute wijze te vermoorden. Ze stuiten op Shosanna Dreyfus en geheim agent Bridget Von Hammersmark, waarmee ze samen een missie zullen ondernemen om de leiders van het Derde Rijk uit te schakelen.
Bekijk de afbeelding

The Boy in the Striped Pyjamas (2008)

Zondag 4 mei om 20:05 op NET5

Er ontstaat een verboden vriendschap tussen Bruno - zoon van een Nazi-commandant - en de Joodse Shmuel die gevangen zit in een concentratiekamp. De twee zijn fysiek van elkaar gescheiden door een hek van prikkeldraad, maar hun vriendschap groeit en hun levens zullen altijd met elkaar verbonden zijn.
Bekijk de afbeelding

The Hangover (2009)

Maandag 5 mei om 20:30 op Veronica

Drie mannen vieren in Las Vegas het vrijgezellenfeest van hun gezamenlijke vriend maar de volgende ochtend worden ze nog maar met hun drieën wakker. De bruidegom ontbreekt. Geen van allen weet nog wat er de afgelopen avond en nacht is gebeurd. Hun hotelkamer is vernield, er ligt een onbekende baby in een kast en er zit een tijger in de badkamer.
Bekijk de afbeelding

Haywire (2011)

Dinsdag 6 mei om 20:30 op Veronica

'Black Ops'-militaire Mallory Kane zint op wraak nadat ze is verraden tijdens een missie. Ondertussen moet ze zien te ontkomen aan de internationale klopjacht die op haar is geopend.
Bekijk de afbeelding

We Bought a Zoo (2011)

Woensdag 7 mei om 20:30 op RTL5

Gebaseerd op de memoires van Benjamin Mee, gaat de film over een weduwnaar die besluit een verlaten dierentuin te kopen om een frisse start te maken. Samen met zijn kinderen probeert hij de dierentuin op te knappen voor de grote opening.
Bekijk de afbeelding

A Beautiful Mind (2001)

Donderdag 8 mei om 20:30 op RTL8
Regie: Ron Howard

Het wiskundige genie John Forbes Nash Jr lijkt aan de drempel te staan van een briljante carrière. Hij belandt echter in een pijnlijke periode wanneer hij met zichzelf geconfronteerd wordt, en als hij na vele jaren uiteindelijk zijn schizofrenie overwint, ontvangt hij alsnog de Nobelprijs voor zijn werk.
Bekijk de afbeelding

The Godfather: Part III (1990)

Vrijdag 9 mei om 20:40 op Canvas

Een ouder wordende Michael Corleone probeert zichzelf en z'n familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld. Terwijl hij de Corleone's probeert te koppelen aan het Vaticaan moet hij zich ondertussen bezighouden met een gangster die de bestaande machtsverhoudingen probeert te verstoren.


NieuwsFilm

meest populair