Poster voor Quentin Tarantino's 'The Hateful Eight'

En je kunt hem ook kopen!

Eerder dit jaar lekte het scenario van The Hateful Eight, een filmproject van Quentin Tarantino. De regisseur liet weten niet langer door te gaan met die versie van het scenario en besloot vervolgens eenmalig het stuk voor te (laten) lezen tijdens een speciale "live reading" waaraan Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth, Amber Tamblyn, Walton Goggins, Michael Madsen, Bruce Dern, James Parks, Denis Menochet, Dana Gourrier, Zoe Bell en James Remar deelnamen.

Wat de regisseur daadwerkelijk van plan is met het project, is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk herschrijft hij het scenario en gaat hij er alsnog mee aan de slag. Hieronder tref je de poster van de exclusieve "live reading", die je ook in kleinformaat kunt kopen voor een luttele 45 dollar.



The Hateful Eight volgt een groep premiejagers die moet schuilen voor een sneeuwstorm. Dat doen ze in een garenwinkeltje. De ego’s van de verschillende premiejagers botsen uiteraard al snel, wat culmineert in een bloederige stand-off zoals we die kennen van Tarantino. Volgens Variety, dat aanwezig was bij de lezing van het scenario, is het verhaal boordevol met geweld, bloed en grof taalgebruik.



NieuwsFilm

meest populair