Volledige trailer 'Coherence'

Sciencefictionfilm waarin een komeet een etentje gruwelijk verstoord.

Eind afgelopen maand verscheen er een nieuwsgierig makende trailer en clip van Coherence, geschreven en geregisseerd door James Ward Byrkit (script Rango, 2011). Nu is er ook een eerste volledige trailer vrijgegeven van de sciencefictionfilm, waarin de voornaamste rollen zijn weggelegd voor onder meer Emily Foxler, Maury Sterling, Nicholas Brendon en Elizabeth Gracen.

Afgelopen maand draaide de film nog op het Imagine Film Festival in Amsterdam en won daar de Black Tulip Award. Namens FilmTotaal zag Thierry de film en hier lees je zijn korte recensie.

Een bredere Nederlandse verschijningsdatum is onbekend. In de States zou de film midden juni moeten verschijnen. Na onderstaande trailer ook een eerdere teaserposter.


Tijdens de nacht van een astrologische opmerkelijke gebeurtenissen ondergaan acht vrienden, tijdens een diner, een verontrustende reeks van werkelijkheid verbuigende gebeurtenissen. Deels geestelijke sci-fi en deels relatiedrama, is Coherence een strak gerichte, nauw geschoten film die snel de spanning en mysterie doet stijgen.



NieuwsFilm

meest populair