Eerste trailer 'Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day'

Nieuwe familiefilm van Disney met in de hoofdrollen Steve Carell en Jennifer Garner.

Hieronder vind je de eerste trailer van Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day, een nieuwe familiefilm van Disney met in de hoofdrollen Steve Carell en Jennifer Garner. De bijzonder getitelde komedie, gebaseerd op het klassieke kinderboek van Judith Viorst, is afkomstig van regisseur Miguel Arteta (The Good Girl, Cedar Rapids, Youth in Revolt).

De film kijkt mee met de elfjarige Alexander (Ed Oxenbould) die de meest verschrikkelijke dag van zijn nog prille leven beleeft. Het begint met een stuk kauwgom in zijn haar en vanaf dat moment wordt het erger en erger. Wanneer Alexander zijn familie vertelt over zijn rotdag, kan hij op weinig medelijden rekenen en hij begint zich af te vragen of dit soort dingen alleen hem overkomt. Alexander komt er al snel achter dat dit niet het geval is aangezien zijn vader, moeder, broer en zus schijnbaar ook wel eens een pechdag kunnen hebben.

De rest van de cast bestaat uit o.a. Dylan Minnette, Kerris Dorsey, Megan Mullally, Jennifer Coolidge, Bella Thorne en Donald Glover. Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day komt in de VS uit op 10 oktober.



NieuwsFilm

meest populair