Zack Snyder geeft teaser Batmobile in 'Batman vs. Superman'

Mogelijk morgen meer van Ben Afflecks Batman.

Regisseur Zack Snyder van Batman vs. Superman besloot op Twitter een blik op de nieuwe Batmobile van Ben Afflecks Batman te onthullen. Cryptisch als de regisseur is, zette hij bij onderstaande foto de volgende opmerking: ”Zou het moment daar zijn om het zeil eraf te halen… Morgen?



Mogelijk krijgen we morgen dus meer te zien van de Batmobile, waarin Ben Afflecks gemaskerde vleermuisman rondrijdt in Gotham en vermoedelijk ook in Metropolis. Daar treft hij uiteraard Henry Cavills Superman. Naar verluidt treffen de twee DC helden elkaar in een epische strijd.

Volgens de laatste geruchten die we over het plot hoorden, zou Bruce Wayne in de film niet blij zijn met de grote vernietiging die Superman aanrichtte in Metropolis. Daarom zou hij samen met Jesse Eisenbergs Lex Luthor proberen Superman een halt toe te roepen. Maar al snel blijkt dat die laatste snode plannen heeft, als de machtigste man van de Aarde neergehaald is…

Superhelden genoeg verder in deze film. Onlangs was er nog het nieuws dat Ray Fisher Cyborg speelt en verder weten we dat Gal Gadot de rol van Wonder Woman op zich neemt in de film. Deze gaat op 28 april 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair